- Poruka
- 60
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saznace...i to uskoro![]()
pa Blajbi i Nemacka je skup drzava, republika, pa u Bavarskoj seperatisticki pokret raste... ko moze da garantuje da isto nece biti i u Vojvodini ako dobije status republike?
Narod Vojvodine
Srpski nacionalisti NAMERNO POISTOVECUJU autonomiju sa separatizmom, jer u autonomiji ne mogu TOLIKO DA MUZU pokrajinu!
Vojvodina ne trazi ODVAJANJE OD SRBIJE, nego SVOJE PRAVO MESTO u Srbiji kao njen NAJRAZVIJENIJI DEO!
Autonomija je nase pravo a uskoro ceteiz Vojvodine imati jos nekih pitanja na dnevnom redu.
Nasa prava u Vojvodini cemo mi sami da krojimo.
pa treba vam ukinuti to pravo. kratko i jasno.
Cim su u Beogradu znaci da nisu vasi,a tek cete da dajete.
a zasto? zasto ne bi smo sve u Srbiji ukinuli kad smo vec krenuli sa ukidanjem?

A blama ni u tragovima. I otkud bi bilo? Pa pred kim? 
Србија је врло неуспешна држава.Претрпели смо много пораза 90-тих , државне институције нису изграђене , влада партоткратија, велико је сиромаштво и незапосленост.
Неко логично размишљање појединца или групе је да напусте такву државу јер у њој нема перспективе за многе.Тамо где постоје услови за то буја сеператизам а тамо где нема реалних услова за неку сецесију људи напуштају Србију индивидуално .
Проблем са АПВ је у томе што је економска ситуација била много боља у време СФРЈ док је Војводина била практично у рангу републике него од 1990-до данас када Србија има јачу власт над АПВ него у време СФРЈ.Из овога неки у АПВ закључују да ће им већа самосталност донети бољу развијеност, него ако остане садашње стање.Сем Мађара и Хрвата , око 15-16%, остали тешко да имају објективног разлога за сеператизам , сем чињенице да "чланство" у држави Србији не доноси успех и бољитак, него сиромаштво и тешку економску ситуацију.
Можда је боље сада пристати на одређена јача права АПВ у оквиру Србије, него да за 10-так година кукамо за Војводином као за Косовом.Треба размишљати због чега неки грађани Србије, који не припадају неком малом сеператистичком језгру(неке мањине, потомци комунистичких функционера из СФРЈ и слично), не желе више да буду део Србије или желе да се дистанцирају од ње.Уколико се отлоне ти разлози незадовољства онда неће бити сеператизма или аутономаштва.
Дебели,ко ће тебе да спасава ако си у Кењади?Једино Американци.Ни Шицер ни Хитлер нису више живи.Ta nemojte nam kasti , to se vama kanda opet prividjaju svakojake budalastine po sistemu da ste samo vi nasi spasioci.

Sa ovim potencijalom koji imamo mi u Vojvodini zivimo ispod svakog minimuma.Nase novce pokrali su vlastodrsci iz Beograda i sa njima se razmecu i udeljuju nam ga .Kompletna privreda Vojvodine je upropascena u reziji barapske ekipe koja nas unistava i osporava nam nase pravo na autonomiju.
Ja posteno radim kao i vecina mojih Vojvodjana a zna se ko su mutivode i odakle one dolaze.
Znaš ko su Sleepers?![]()