АУТОНОМАШТВО- КУДА И ЧЕМУ

Prava Vojvodjana sada JESU UGROZENA.

Uzima im Beograd pare, trosi kako zeli, a ne ispostavlja racun.

A ne dozvoljava im nikakvo ucesce u vlasti.

Takvo NENORMALNO STANJE u danasnjem vremenu nije odrzivo i eskalirace vrlo brzo teskim problemima.
Београд је главни град и нормално да вићина новца буде тамо тако је у сваком главном граду на свијету. Мада се мени чини да је ипак Војводина најбогатији дио Србије.

ok, ali mislim da za ucesce u vlasti preterujes... niko se iz Vojvodine nije bunio zbog toga... ja sam to prvi put od tebe cuo

To je jedan od osnovnih problema, ja cak mislim da je vazniji i od para.

Vojvodina je stvorila vlastritu oligarhiju, zeljnu vlasti.

I oni hoce da imaju svoj deo u upravljanjnu drzavom.

Ako im se to ne ispuni - stalno ce teziti nekoj vrsti odvajanja i stvaranja sopstvene sredine gde ce moci da upravljaju.

I Crna Gora se BAS IZ TIH razloga izdvojila iz Srbije, a ne zbog para.

Београд је главни град и нормално да вићина новца буде тамо тако је у сваком главном граду на свијету. Мада се мени чини да је ипак Војводина најбогатији дио Србије.

Nije normalno.

I nije tako u svim glavnim gradovima na svetu.

Ako im se to ne ispuni - stalno ce teziti nekoj vrsti odvajanja i stvaranja sopstvene sredine gde ce moci da upravljaju.

Све би ја то по затвора

Nije normalno.

I nije tako u svim gradovima na svetu.
Све државне иституције су у БГ и нормално да ту новац буде и треба да се распоређује. Ово што ради Чанак нема везе са парама и влашћу него се ради на искључиво на комадању Србије.

Crna Gora je imala status republike pre nego sto se odvojila... bila je drzava u drzavi bas kao i Srbija, a predsednik te zajednice je bio Crnogorac, tako da ne verujem da je to u pitanju

Crna Gora je imala status republike pre nego sto se odvojila... bila je drzava u drzavi bas kao i Srbija, a predsednik te zajednice je bio Crnogorac, tako da ne verujem da je to u pitanju

ja verujem da je to bilo u pitanju.

Kada su videli da gube privilegovan polozaj u Srbiji i kada su videli da pristizu Kraisnici i Bosanci (koji se bolje laktaju za vlast od njih) resili su da se izdvoje i da danas svaka veca porodica u Crnoj Gori ima svog ministra ili bar ambasadora negde u svetu....

Ne sumnjam u to.

Verujem da bi ih i povesao i po banderama.

Ili poklao kao sto je radio taj tvoj sa avatara?

Samo, tesko to danas ide...Vase vreme je isteklo....
Ако не неко руши поредак државе норлмално је да треба у затвор. А да је било више људи као што је био Војвода Павле Ђуришић данас би Србија била моћна и стабилна држава.

ja verujem da je to bilo u pitanju.

Kada su videli da gube privilegovan polozaj u Srbiji i kada su videli da pristizu Kraisnici i Bosanci (koji se bolje laktaju za vlast od njih) resili su da se izdvoje i da danas svaka veca porodica u Crnoj Gori ima svog ministra ili bar ambasadora negde u svetu....
Монтенего је приватно власништво неколико мафијашких породица.

НС ми нимало не изгледа слабије уређен од БГ

I terba da izgleda bolje.

Vojvodjani su vredan narod, imaju u Vojvodini sve sto im je potrebno da zive standardom Zapadne Evrope.

A stalno im nesto uvaljuju i uzimaju novac.

Ta pitanja se moraju OZBOILJNO RESAVATI, a ne praviti KAMPANJE kakvu je posceo da pravi predsednik Nikolic cim je uzeo vlast!

I terba da izgleda bolje.

Vojvodjani su vredan narod, imaju u Vojvodini sve sto im je potrebno da zive standardom Zapadne Evrope.

A stalno im nesto uvaljuju i uzimaju novac.

Ta pitanja se moraju OZBOILJNO RESAVATI, a ne praviti KAMPANJE kakvu je posceo da pravi predsednik Nikolic cim je uzeo vlast!
Ко им узима новац? Богати по Војводини се жале како им се узима новац па хоће још,него ти што траже ту аутономију краду Војводину.

Za dobro svih pa i onih iz Beograda koji nas sad pljackaju i zive na nas racun sto pre treba da se autonomija Vojvodine sprovede u delo jer ako se ovako nastavi necete imati vise imati ni brljive rakije a kamoli nesto pride.Naglo otreznjenje bi za vas bilo kobno.
На ваш рачун живе Чанак,Пајтић и друштво. Војводина је најразвијени дио Србије.

Back