<< Obelix >>
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
Jel ima ovo neko, da se menjamo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlepe se kad se najmanje nadas....a kad sam lepio znak na radkapne od porschea 2x2 milimetara.....uzas koliko sam se mucio.
Meni se nikad ne odlepljuju.A te sitne su mi najzanimljivije za lepljenje.Na ovom Ferariju sam lepio nalepnice na celjust kocnice tek posle stavljanja felne
Auuuu, bratic! Sta je sa farbom? Ne znam, mene izludjuju....necu vise nikad da zimam kit.
Cije je to, ako sme da se zna?Koliko kostaju?
Farba je puna nkih grudvica a nisam tad imao dovoljno finu smirglu.Nikako da pocnem to da sredjujemAuuuu, bratic! Sta je sa farbom? Ne znam, mene izludjuju....necu vise nikad da zimam kit.
Farba je puna nkih grudvica a nisam tad imao dovoljno finu smirglu.Nikako da pocnem to da sredjujem![]()
Uffffffff, to bi bilo super...Al sto ja popizdim sa onim vodenim nalepnicama, uzas koliko ih mrzim.
Imam isti takav, samo je sklopljen i bez farbe. kroz je beo. I moram priznati da rpilicno lepo izgledaMeni se nikad ne odlepljuju.A te sitne su mi najzanimljivije za lepljenje.Na ovom Ferariju sam lepio nalepnice na celjust kocnice tek posle stavljanja felne
![]()
Ako nekoga zanimaju ovi modeli...kontakt na p.m.
Svi navedeni su Burago (odlicno ocuvani)
Jaguar E Type 1/18
Porsche 356B Cabriolet 1/18
Porsche GT3 1/18
Volkswagen Beetle 1955 1/18
Renault Alpine A110 1/18
Mercedes 300SL 1/24
Mercedes 500K 1/18