AUTOMOBILI U RAZMERI

Reci su po zasluzi pa bile one i lepe ili ruzne a izbor reci zavisi od stepena prostote na koji naidjem
Sto se korektnosti tice znam neke ljude koji te licno znaju,i blago receno nisu zadovoljni tvojom korektnoscu,ali ljudi nisu cave pa da ostavljaju takve postove-tako da meni nemoj da se foliras!!!!
Tvoje vaspitanje i tvoje argumente smo vec videli !!!!:hahaha:
Da trgovac nisi vidi se ali da si hteo da postanes vidi se i to
Sto se skupljanja tice znam da skupljas 1/43 ,ali znaj ti ovo, da sigurno mojih 10 modela vrede vise nego cela tvoja kolekcija sto naravno znaci da sam se vise cimao i odricao nego ti,sto dalje znaci da verovatno vise znam nego ti i da mi hobi vise znaci nego tebi.
Ah da ,sto se paora tice,ja se ljudima izvinjavam sto sam ih uvredio stavljajuci tebe i njih u isti kos.

Tvoje paušalne optuzbe me ne zanimaju. Slobodno nek se jave kolege koje "nisu zadovoljne".
Sto se tice kolekcije.. vrednost tvoje kolekcije me apsolutno ne interesuje, niti vrednost moje! To da li si se vise cimao i odricao ne mogu da uporedim jer te ne znam, vidim ti i to mozes. Zaustavicu se ovde i necu vise replicirati na tvoje postove, bar ovakve prirode.

Izvinjavam se svima koji su morali da trpe ovu raspravu.

:bye:

Posto Perafitilj ne zna...ja cu da stavim sliku, koju mi je poslao na mail...
OVAKO IZGLEDA RAF U PROD.IGRACAKA U JEDNOJ NORMALNOJ ZEMLJI :ok:

my.php
[/URL][/IMG]

Izvini te, ali kakve berze??????
:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:
:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Svake zadnje nedelje u mesecu u BG se održav berza , na njoj ima svačega o lokomotiva do autića kamiona i aviona , dolaze ljudi sa modelima za prodaju u raznim veličinama , tu je i jedan lik koga ja zovem ,, rinfuz majstor ,, koji u gajbicama donosi gomilu autića i kamiončića uglavnom u polovnom stanju . Ulicu neznam kako se zove mislim da je Ljušinova ako grešim Beograđani će da me isprave . Dobro je doći ranije ( pre 9 ) kako bi ulovio ponešto . Inače tu možeš upoznati i druge i razmeniti mišljenje o modelima !

Kolega da li si video nesto od kamiona i buseva u 1/87 a da je nesto od tih kvalitetnijih marki kao herpa, wiking itd...?? Posto bi zbog toga najvise i obisao berzu.

Ne razumem se mnogo u t, ali cini mi se da je neki lik prodavao par siku kombija i buseva...sve je to uglavnom polovno i retko dobro ocuvano.Tamo mnogo bolje prolaze modelari i oni koji skupljaju vozove i sve sto uz to ide...Ali ko zna, mozda bude nesto.
:bye:

Back