AUTOMOBILI U RAZMERI

Ja ljudi skupljam razmeru 1/18 vec desetak godina (u to se razumem kao tata)i druge razmere me ne zanimaju.Do sada sam bio korektan prema kolegama na forumima i na sajmovima,ali ovakvo ponasanje samo govori ruzno o tebi,a posle to ljudi prepricavaju.Stvarno mi nije jasno kako mozes da dozvolis tako nesto sebi,pa sutra ces biti otac,kako ces vaspitati to klince???????????

Sto se biznis teme tice,sve nam je jasno,zinulo ti je dupe ocigledno,pa si mislio da nam preprodajes modele i uzimas neki kes-to se u narodu zove biti secikesa citaj kurton.
A sto se tvoje bulje tice pazi da ti ne uleti nesto drugo pa ce biti jao jao nisam znao izvinite oprostite pardon,ali kao po obicaju tada je suvise kasno:rotf::rotf:

Sto se tice kolicine(sleperi i ostalo....) ona jasno govori o zapremini,tj.stepenu zevanja tvoje bulje
To sto ne vidis nista lose u tvojim besmislenim predlozima je tvoja licna tragedija,a i nas ometas u nasem hobiju
Znam da nisi nalozeni tatin klinac vec paor koji zavidi drugim ljudima ali to je samo tvoj problem.

S najboljom namerom

Ah, toliko lepih reci :klap:
Vidim i ti si se nasao prozvanim?
Ne bih ni trebao da ti odgovorim na post, al' ajde..
Sto se korektnosti tice, pregledaj stranice Foruma i to da li se iko ikada zalio! A i vaspitan sam! I to veoma za razliku od tebe! Ne nazivam ljude kerovima pogotovo bez razloga kao sto to radis ti, niti pretim. Stvarno mi je zao sto si se jos od mog prvog odgovora upucenog tebi osetio ugrozenim, kad sam samo argumente izneo. Trgovac nisam, a modele koje mi ne trebaju ili prodam ili poklonim jer nemam mesta! Taj pomenuti "tatin sin" sto kupuje samo velike modele nisi ti (mada bi mozda i mogao da budes, sudeci po banalnom izboru reci.. ne znam jer te ne poznajem). Uostalom, 18tice skupljam i ja. Kontekst te recenice ide u totalno drugom pravcu, itd. Mogu jos i da posumnjam u "šum u nasoj komunikaciji", ali mislim da je sve jasno.
A sto se tice tvog odgovora, prosto ne znam koje reci da upotrebim, a da se ne spustim na taj nivo.

..i da, nemoj da vredjas paore, ne mozes ni da zamislis kakva tek seljacina mogu da budem!

Ma ti si se predstavio vec i svima nam je jasno ko si ,sta si i kakav si.
Ako ces da budes OK,uvek si dobrodosao,ali ako ces da sprovodis te paorske fore onda idi negde drugde gde ce te gluposti da tolerisu.

Recimo da hocu da budem OK, ali mani me tih fora.. sad sam te pljunuo, a sad ti pruzam ruku.. Ako smo se dokacili, dokacili smo se. Ni prvi ni poslednji. Ne ide nam ovo prepisivanje, pa ne ide.. sta sad. Mozda bi nam uzivo razgovor bolje isao. Na Forumu ili cemo se ignorisati, ili pljuvati i svadjati ili tolerisati. Moze kako hoces da bude, ali nemoj malo ovako, malo onako.
Inace, poznajem licno dosta ljudi sa foruma i iz sveta modela i definitivno niko nikad nije imao nikakvu primedbu!

Laku noc..

Da li neko zna nesto o ovome, jedna od najskupljih, a koliko vidim po stranim forumima, jedna od najcenjenijih firmi koja se bavi izradom hand-made diecast modela u razmerama 1/5 i 1/8 (nabasao sam na njihov sajt, ali nema adresu, a zanima me iz kog mesta je firma) :

http://www.worldcollector.co.uk/view_item.php?id=83&cat=99

Cena je PAPRENA, 24 000 Britanskih funti!!!

World Collector
14 The Green
Richmond
Surrey
TW9 1PX

07739 514171
osr@worldcollector.co.uk :super:

veliki pozdrav za gligija i malo slika za sve,

Slike su iz madjarske, a modeli 1/14
MyPictures

MyPictures

MyPictures

dsc02291zv4.jpg

img0467uq3.jpg

img0476fu6.jpg

img0478kt5.jpg

http://lh3.ggpht.com/_0HEmKhc03Yk/ShR1u6PnuuI/AAAAAAAAAZo/1J4xNdmB1gM
/s512/img0498vs4.jpg

img0522os3.jpg
Ijao bokiboki de nadje ovo strava.:worth:

;, UBIME TEŠKA REČ ,,Čitam i neverujem ! Mislio sam da ovde neću čitati ovakve tekstove ! Žaomije što sam to doživeo ! Dobro bi bilo da razmislimo o ulozi foruma . Za mene to je mesto na kome mogu razmeniti iskustva ili pak doći do nekog modela ! Iako smo različiti spaja nas ista stvar a to su modeli automobila i kamiona , zato nebismo trebali suditi o ukusima i željama već sarađivati u meri koja nam je moguća . Zato molim vas spustite loptu na zemlju i počnimo razmenjivati iskustva a ne ružne i uvredljive reči !

Ah, toliko lepih reci :klap:
Vidim i ti si se nasao prozvanim?
Ne bih ni trebao da ti odgovorim na post, al' ajde..
Sto se korektnosti tice, pregledaj stranice Foruma i to da li se iko ikada zalio! A i vaspitan sam! I to veoma za razliku od tebe! Ne nazivam ljude kerovima pogotovo bez razloga kao sto to radis ti, niti pretim. Stvarno mi je zao sto si se jos od mog prvog odgovora upucenog tebi osetio ugrozenim, kad sam samo argumente izneo. Trgovac nisam, a modele koje mi ne trebaju ili prodam ili poklonim jer nemam mesta! Taj pomenuti "tatin sin" sto kupuje samo velike modele nisi ti (mada bi mozda i mogao da budes, sudeci po banalnom izboru reci.. ne znam jer te ne poznajem). Uostalom, 18tice skupljam i ja. Kontekst te recenice ide u totalno drugom pravcu, itd. Mogu jos i da posumnjam u "šum u nasoj komunikaciji", ali mislim da je sve jasno.
A sto se tice tvog odgovora, prosto ne znam koje reci da upotrebim, a da se ne spustim na taj nivo.

..i da, nemoj da vredjas paore, ne mozes ni da zamislis kakva tek seljacina mogu da budem!

Reci su po zasluzi pa bile one i lepe ili ruzne a izbor reci zavisi od stepena prostote na koji naidjem
Sto se korektnosti tice znam neke ljude koji te licno znaju,i blago receno nisu zadovoljni tvojom korektnoscu,ali ljudi nisu cave pa da ostavljaju takve postove-tako da meni nemoj da se foliras!!!!
Tvoje vaspitanje i tvoje argumente smo vec videli !!!!:hahaha:
Da trgovac nisi vidi se ali da si hteo da postanes vidi se i to
Sto se skupljanja tice znam da skupljas 1/43 ,ali znaj ti ovo, da sigurno mojih 10 modela vrede vise nego cela tvoja kolekcija sto naravno znaci da sam se vise cimao i odricao nego ti,sto dalje znaci da verovatno vise znam nego ti i da mi hobi vise znaci nego tebi.
Ah da ,sto se paora tice,ja se ljudima izvinjavam sto sam ih uvredio stavljajuci tebe i njih u isti kos.

Postovane kolege kolekcionari,

jako mi je zao jer se dialog izmedju mene i kolege Baneta nepotrebno prolongirao i preti da preraste u nesto drugo,a vas opterecujemo time.Nadam se da me razumete da nemogu da dozvolim da me neko obmanjuje (pravi budalom).
Ovaj forum treba da bude mesto na kome ljudi razmenjuju misljenja,modele kataloge,da padne i neko druzenje-okupljanje,pa ipak nas veze ista,slicna stvar ljubav prema modelima
Zelim da primite moje izvinjenje zbog svega ovoga
U napred zahvalan

AlehandarM

Evo za one koji vole kamione :
f1058.jpg

f1059.jpg

f1060.jpg

Inače oni koji se razumeju u modele kamiona videće da se ovaj revelov model razlikuje od uobičajnog jer mu fale zadnji točkovi , nažalost to je bilo jedino rešenje pošto kada sam ga ja našao na najlonu model je tek bio započet a onda se neko dobro iznervirao pa ga je izlomio , nečudim se tome jer je revel vrlo krhak i nezgodan za skla panje . Dakle to je to !
Pošto ja neskupljam kamione ( imam ih samo par ) ovaj model bih rado poklonio nekome ko bi ga dalje čuvao , SAMO VAS MOLIM NEMOJTE SE OPET POSVAĐATI , ako nekoga intresuje neka mi se javi mejlom !

Iako se već danima ne javljam ,redovno Vas pratim. Samo ću reći da bilo kakve prepirke,prepucavanja i slično nemaju mjesto na ovakvim forumima. Iako se igrate sa autičima ,odrasli ste ljudi pa se tako i ponašajte. Pozdrav.

Back