AlehandarM
Zainteresovan član
- Poruka
- 337
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ostao bez texta to mi je unuk slike stavio a on nezna da pise a ja znam da pisem ali neznam to sa slikama.A to sam hteo da vam posaljem u BG ili u PO .Netrazim ja pare za to ali po dogovoru za merdju litar i za kamion litar.dogovoreno
Nisam ostao bez texta to mi je unuk slike stavio a on nezna da pise a ja znam da pisem ali neznam to sa slikama.A to sam hteo da vam posaljem u BG ili u PO .Netrazim ja pare za to ali po dogovoru za merdju litar i za kamion litar.dogovoreno
Zaboravih da kazem ja nisam u Srbiji vec u Deuschland.
DeuschlandPa ti bi mogao svasta da nam doneses(naravno uz nadoknadu)
Jel Mercedes izgleda ovako???
[/URL][/IMG]![]()
Zaboravih da kazem ja nisam u Srbiji vec u Deuschland.
Majstor Gligi i Ivan vidim da ste iz BG .Mercedes je 1:24-MP 4/12 Paja necu nikog da mucim ja hocu to vama da dam da nebi moja zena bacila.Vidim vi to skupljate a ja ponudio pa ko se javi mislim to sto sam napisao 1 litar pica bila je sala ali ako nekome to donesem onda je tome i vredno da da turu pica.
Nisam kolega ne sakupljam ja to ali ovo sa slike je tacno to 722 i 9 .sada sam procitaoa zar se ne vide slike sto sam poslao, a to da vam donesem nesto pa moze zasto da ne.a ovi kamioncici pa to su reklame ako vas interesuju mozemo se dogovoriti ima nacina.
Uvek ima nacina i mesta na nasim policama
Kada dolazite donesite sto vise modela , a ja i Gligi cemo se dogovoriti sta ko da uzme
TAKO Gligi???![]()
Gligi dali ti kamioni su ovi reklamni ili ovi sto moras sam da ih sastavljas .Ove reklamne dobijas uz svaki sanduk piva ili jogurta ili bilo cega.Ako su to ti akupicu ti nekoliko komadaa ove sto se sklapaju to bi morao da narucis,
lepo vi beogradjani prodjoste.![]()
Kao i uvek
Ali, imam i ja tamo svojih ljudi
Kolega Perafitilj, ja sam mislio da biste mogli da napravite pravi honorarni pos'o, a ne da nam samo ucinite uslugu.. mada moze i uzsluga, ne ljutim se
Naravno da imam listu zelja, koje samo cekaju da se ostvare! Posto nam Ebay ne funkcionise, a izbor nam je katastrofa, fali mi COVEK koji bi
1. kupio model (u prodavnici ili preko Ebuy-a) i
2. poslao - prosledio (na bilo koji nacin).. i naravno uzeo proviziju po dogovoru! Bar je to neka moja ideja. Naravno, kolicine bi bile vise nego umerene. A placanje po dospecu ili kako se dogovorimo. Eto..
lepo vi beogradjani prodjoste.![]()