AUTOMOBILI U RAZMERI

U startu sam se ogradio da slabo poznajem A.M. modele i sve šta mi je poznato to je iz filmova o 007.
Model koji spominješ nisam nigdje pronašao kao die-cast model,bar ne na stranicama koje pratim.Evo ti i jedna slika tog modela pa da malo uživaš u svom ljubimcu.

Novo od mene, '57 Chrysler i dva '58 Chevroleta.

U nedelju trebam dobiti veliku posiljku.

IMG_0452-1-1.jpg

IMG_0453-2-1.jpg

U startu sam se ogradio da slabo poznajem A.M. modele i sve šta mi je poznato to je iz filmova o 007.
Model koji spominješ nisam nigdje pronašao kao die-cast model,bar ne na stranicama koje pratim.Evo ti i jedna slika tog modela pa da malo uživaš u svom ljubimcu.
Ma imam vec gomilu slika, al nigde da nadjem model u razmeri, :( a auto je fenomenalan i sigurno zasluzuje maketu.

Otidi na eBay.com, u kategoriji toys & hobbies ukucaj 1976 Aston Martin, pa onda kasnije 1977 Aston Martin, pa onda kasnije 1978 Aston Martin i videces sta ima u ponudi i u kojim velicinama.

I onda ces znati da li takav model stvarno postoji. Jer ako ga nema na eBay nece ga nigde drugo biti.

Posledaj sta je 30-ak sekundi vremena uspelo naci:

1:43, cena 25 funti (oko $50), nalazi se u Velikoj Britaniji.

1177_1.JPG

Otidi na eBay.com, u kategoriji toys & hobbies ukucaj 1976 Aston Martin, pa onda kasnije 1977 Aston Martin, pa onda kasnije 1978 Aston Martin i videces sta ima u ponudi i u kojim velicinama.

I onda ces znati da li takav model stvarno postoji. Jer ako ga nema na eBay nece ga nigde drugo biti.

Posledaj sta je 30-ak sekundi vremena uspelo naci:

1:43, cena 25 funti (oko $50), nalazi se u Velikoj Britaniji.
To majstore! Sad cu da preorem taj ebay da nadjem u 1:18

Evo današnja dva noviteta.
BMW M3 (E30) DTM 1987 te BMW 1600 CABRIOLET 1967 ,oba od Minichamps-a.Malo sam ih više platio nego što sam planirao ali prezadovoljan sam.Prvi me je došao oko € 70.- a drugi oko € 50.- (sa poštarinom i carinom,koju sam ovaj put morao platiti).

Back