AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo nesto novo od mene. Ja i jedan drug smo uradili zamenu; ja sam mu dao gomilu malih autica, a on meni ova tri pickupa.

IMG_0446-9-1.jpg

IMG_0447-7-1.jpg

Već smo raspravljali o cijenama model ovdje kod nas.Međutim ,ovaj isti model je na scale18 oko 55.- $ plus poštarina što je čak i skuplje.Sama kvaliteta modela ga i svrstava u skuplje modele,dosta je detaljan, kvalitetno urađen i ja lično nemam zamjerku.Znam da može biti bolje ali ..................

Ja sam odlucio da skupe modele vise ne kupujem u prodavnicama.

4 puta godisnje bude organizacija na nekom mestu gde obicni ljudi prodaju i bude daleko jeftinije nego u prodavnicama. Ja sam bio pre nekoliko sedmica i nasao sam nekoliko odlicnih auta dosta jeftino. Recimo, Dodge Daytona koja je u prodavnici $45 ja sam ovde platio $15. Ili '69 Chevrolet Camaro Z28 koji je u prodavnici isto $45 ja sam ovde platio $20.

Mercedesi su 1:87, a Scania u 1:80.
Inace sto se tice detalja jako su dobri.Npr. oba Mercedesa imaju retrovizore, rezervne tockove. Crveni ima filter za vazduh, prednja svetla su bas namestena, nisu farbana (samo ona gore nakabini).
Sto se da videti kabine iznutra su sredjene koliko-toliko (imaju sedista, volan i komandne table), svi imaju tablice. . .
Inace proizvidjac je Cararama.

Ima nešta Alfi od Ricko-a ali je to sve asortiman novijih modela,zatim Norev ima novu Breru, a od starijih modela Auto Art i YatMing imaju modele iz 60-ih.
Trenutno zaista niko nema modele sa kraja 70-ih i početka 80-ih,mislim na GTV,Alfasud,75,33......

Back