AUTOMOBILI U RAZMERI

2 NEDO

Upravu si za razmeru F-150. Razmera mu je 1/21, pogresio sam. Na njemu ne pise godiste, ali u katalogu stoji 1997. I Mercedesu 500k je razmera 1:20. Nisam Naglasio da nemam kutije (nazalost) za bilo koji od njih, nemam mesta ni za modele a kamoli za kutije. Poslacu ti mailom katalog moje kolekcije. Bilo sta da te interesuje je u opciji za trampu u zavisnosti od ponude. Takodje me interesuju i neki modeli iz tvoje ponude, uglavnom od 1/43. Razmera 1/32 me ne interesuje, a od 1/24 ponude imam sve.

Jeli taj F-150 kao crveni sa slike?

Ovo su jedina 3 modela iz te generacije (1997-2003) koji postoje u 1:18 i 1:21. Ja skupljam pickupe tako da znam sta ima u prodaji.

IMG_0414-4-1.jpg

Napravih citavu frku oko godista F-150. Moja greska, F-150 je 1999 i isti je kao sa slika gore izlozenih. Uopste mi nije jasno kako sam kad sam proveravao opet video '97. Verovatno sam procitao godiste ispod slike, a ono se odnosilo na fotku ispod (kao sto se na Nedovoj skeniranoj slici iz kataloga ispod vidi 1996). Pozdrav svima koje je pogodila moja greska, nece se ponoviti! Usput, je l' neko ima F-150 u 1:24 razmeri od buraga, je l' dobro uradjen? Raspolozen sam da menjam 1:21 za 1:24!

Alo Novosadjani, javite se na moj mail banepejak@yahoo.com da trgujemo, trampimo se ili bilo kako saradjujemo! To ne znaci da ostali ne treba da se jave, samo je lakse kad je u pitanju isti grad.. Mene interesuju razmere 1:43, 1:24 i 1:18, najvise Rusi u 1:43 i modeli iz 70ih i 80ih ne bitna razmera. To ne znaci da me ostalo ne interesuje. Sve je u opciji!

Bane NS:
Alo Novosadjani, javite se na moj mail banepejak@yahoo.com da trgujemo, trampimo se ili bilo kako saradjujemo! To ne znaci da ostali ne treba da se jave, samo je lakse kad je u pitanju isti grad.. Mene interesuju razmere 1:43, 1:24 i 1:18, najvise Rusi u 1:43 i modeli iz 70ih i 80ih ne bitna razmera. To ne znaci da me ostalo ne interesuje. Sve je u opciji!
Napisi na forumu sta imas.

problem je u tome sto ja skupljam i imam samo amerikance, ruse ne drzim mada znam ko ih ima ali ne znam da li je raspolozen za menjanje, tako da ako hoces da menjas amerikance za amerikance, nema problema pogotovo sto smo obojica iz ns

Back