AUTOMOBILI U RAZMERI

Sinoc na internetu nadjem adresu jedne lokalne prodavnice diecast, i jutros cim sa ustao odem na vidim sta imaju. Ostao sam bez reci. Ogroman izbor 1:18, a najvise su mi se svidele cene koje su daleko manje on onih koje sam pre placao. Recimo druga prodavnica (u koju sigurno vise necu otici) je trazila $40 za ovog Boss 351, a ja sam ga kupio u ovoj prodavnici za $23. Iako nisu blizu (30 minuta voznje u svakom pravcu), u buducnosti cu samo tamo kupovati.

Evo sta sam danas pokupio: 1999 Mustang GT i 1971 Mustang Boss 351, oba 1:18.

IMG_0414-3-1.jpg

Evo listam listam.Samo NEDO je pisao da narucuje preko onog Grckog sajta,al tamo nema Oktavije.Poz
Edit:Trazio sam i trazio,al ne nadjoh da neko ima Skodu Oktaviu.Gledao sam i na ebay al nema.Jel ima neko ideju odakle mogu da porucim???Help ljudi bas mi treba taj model za poklon.Vec mi dugo kukaju.Thanks
Edit2:Mozda znate neki sajt?Gledao sam na modeli.co.yu al ne videh da imaju oktaviu.Kako se kaze na engleskom automobili u razmeri?Tek juce sam cuo da su kod nas ovako krsteni.

Andrej84:
Evo listam listam.Samo NEDO je pisao da narucuje preko onog Grckog sajta,al tamo nema Oktavije.Poz
Edit:Trazio sam i trazio,al ne nadjoh da neko ima Skodu Oktaviu.Gledao sam i na ebay al nema.Jel ima neko ideju odakle mogu da porucim???Help ljudi bas mi treba taj model za poklon.Vec mi dugo kukaju.Thanks
Edit2:Mozda znate neki sajt?Gledao sam na modeli.co.yu al ne videh da imaju oktaviu.Kako se kaze na engleskom automobili u razmeri?Tek juce sam cuo da su kod nas ovako krsteni.

- TC Piramida prodavnica igracaka BOMA BO
- DEXYCO u sava centru, na nivou parkinga
- Jos jedna prodavnica u Nusicevoj (zaboravio sam kako se zove)
Najbolji izbor je u BOMA BO

2 Andrej 84

A u kojem omjeru želiš da ti bude Octavia? Ovako napamet, znam da prekrasne Octavie rade firme Abrex io Norev u 1:43 i 1:18. Možda bi ti bilo najlakše nabaviti Cararama model u 1:43 ili 1:72... Netko je od kolega kolekcionara spominjao da postoji i Octavia firme Kaden (ne znam mjerilo, čini mi se da se radilo o 1:43, a novost je i Welly Ocatvia u 1:24.
Preporučujem da odeš u neki od auto-salonu u kojem se inače prodaju Škode i upitaš ih za male, reklamne modele... Možda te ugodno iznenade :-)

2 NEDO

Od 1/18 imam: Mercedes 500 k (Burago) plav, Lamborghini Diablo (Burago) zut, Ford F150 (Burago) metalik siv (fale mu retrovizori), Jeep - Grand Cherokee (Majorette) crn. Mozda bi se nasao jos po koji model koji mi nije duplikat a da bi ga trampio (prodao), zavisi od ponude. Slike nazalost ne mogu da postavim jer mi je riknuo digitalni aparat. Svi su u perfektnom stanju sem F150. Ono sto mene zapravo zanima su uglavnom RUSI 1/43 i istocni automobili u 1/24. Nemam mesta za 1/18 razmeru nazalost.

4 domagoj Ma trazim bilo koju octaviu.Samo ne 1:1 :-) Pogledacu one prodavnice sutra,a potrazicu i gde je salon skode.Koliko sam te ja shvatio nabrojao si mi razne proizvodjace ovog modela?Hvala ti
Thanks to Dr.Arslanagic na spisku
P.S.Pregledao sam par desetina stranica ove teme,al ipak vam hvala na pomoci.Treba mi ovaj model za poklon al nigde da ga nadjem.Nadam se da ce mi ovo pomoci.

Andrej84:
4 domagoj Ma trazim bilo koju octaviu.Samo ne 1:1 :-) Pogledacu one prodavnice sutra,a potrazicu i gde je salon skode.Koliko sam te ja shvatio nabrojao si mi razne proizvodjace ovog modela?Hvala ti
Thanks to Dr.Arslanagic na spisku
P.S.Pregledao sam par desetina stranica ove teme,al ipak vam hvala na pomoci.Treba mi ovaj model za poklon al nigde da ga nadjem.Nadam se da ce mi ovo pomoci.

Jesi li siguran da taj model uopste postoji?

Back