AUTOMOBILI U RAZMERI

Ja nemam tolikih zamerki na farbu, ali ni meni se ne svidja nesto posebno. Nije dobar, ali sam vidjao i daleko gore.

Evo ga kasnije sa popravljenim grillom.

grille0021ht.jpg

Garwor:
a, sad mi je lakse...pomislio sam da si za kratko vreme postao majstor :D
Kupis par jeftinijih modelcica da izvezbas farbanje, pa onda radis ono sto ti se svidja.

Ma znam sad gde sam pogresio ... farbao sam ga na +5 stepeni ... a posle sam tek saznao da to nikako ne sme. Sad cekam lepo vreme pa ponovo.

Inace unutrasnjost i sve sem karoserije je ispalo extra. Postavicu slike za koji dan.

ja cu kasnije da potavim svoju ergelu... corolu koja nista ne valja, jako sam je lose ofarbao... nisana koji je dobar ali mi farba nije skroz glatka ali polako ucim gde gresim i corvette na koji jos treba da polepim nalepnice, ali sam mu ja muckao boju pa sam je promasio malo ali nije strasno... sve u svemu popravljam se....

Sinoć stigao iz ZG i novosti su slijedeće:
-HUMMER H1,MAISTO
-RENAULT 5 TL,1972,SOLIDO
-RENAULT 4 CV,1954,SOLIDO
-ALFA ROMEO GT Coupe,2003,WELLY
-MERCEDES-BENZ 300 S,1955,MAISTO
Sve u 1:18.

Trenutni broj primjeraka je 94 .

Svaki koncesionar Renault-a ima u ponudi modele automobila koji se aktuelni modeli ,ali i starijih modela.Ja sam ova model nabavio preko njih.Imam i Renault 4L iz 1964 .g. (linija koju svi znaju),proizvodi ga Solido i ako se negdje pojavi u ovim mojim krajevima javiti ću ti.
Prodaju svojih modela automobila u raznim razmjerama imaju,u stvari,svi saloni za prodaju automobila ali pojedini prodavci smatraju da je prodaja ovakvih modela ispod časti pa taj vid prodaje nikome ne spominju.

Back