AUTOMOBILI U RAZMERI

Land Rover Discovery je Solido i u nekoj skali od 1 do 5 bi dobio ocjenu 3+ (ostali modeli od Solida bi imali ocjene između 2+ i 3- ).
Range Rover Sport je Maisto i ocjena je 4- .
Ali Mitsubishi Pajero je od Auto art-a i smatram da je model koji zaslužuje ocjenu 5- .
Ovo su ocjene koja ja dajem a za parametre uzimam samo modele koje ja imam.
Do sada sam samo jedan auto počastio ocjenom 5 (Ford Model A).Inače ta moja skala ide od 1 do 10 ali sam svjestan da moji modeli mogu dobiti max.ocjenu 5 .(plati više pa će biti i veća ocjena).
Na nekoj od stranica sam vidio da čovjek svoje modele ocjenjuje u procentima i mogu vam reči da smo ,bar za modele koji su nam zajednički ,dosta slični.

novi hotwheels modeli

Limited Edition Acceleracers Mustang 69 ( serijski broj POP355 - valjda redni broj ogranicene edicije ), 40 Ford Dragster i Dodge Ram.... a ovo u prvom planu je Lincoln Stretch limo nekog Kinsfun proizvodjaca ( nikad cuo ) ali sam morao da ga kupim... :wink:

dsc00304ik8.jpg

u radnji, gde bi drugo... :lol:
ns je velik ima svega i svacega samo treba traziti
par drugara i ja smo kolekcionari i svako ima svoju specijalnost ( moja su naravno amerikanci ) i cesto idemo u obilazak radnji i trznih centara u potrazi za modelima, ponuda je velika i najcesce nemam dovoljno para ili neke modele namerno propustim ( danas nisam uzeo Chargera 1:24 jer nije bio proporcijalan ) ali svaki put se vratim bar sa nekoliko hotwheels modela... :wink:

pa i mene je sramota da odlazim u marketima da lgedam modele kad su oko mene sve klinci koji mi staju u dzep..... cudno me gledaju... mogu misliti kakve poglede upucuju hemiju jos posebno ako krene da se svadja oko poslednjeg modela

e a ja imam taktiku, dolazim najcesce sa jos najmanje dva drugara, niko ispod 185 i niko mladji od 27 god a ima i dosta starijih. blokiramo deo gde su automobili i dok se sve ne pregleda nema niko da pridje , posle dva dolaska vec nas prepoznaju i onda kazu kad ce dobiti sledece modele ili da postoji mogucnost da se nesto naruci...cak ima i dobrih riba koje rade po tim radnjama, oprostio bi joj sto ne zna razliku izmedju Shelbya 67 i 68.... :wink:

Heheheh, vidim, svuda ista situacija... I mene uvijek "blijedo" gledaju... A kad pitaš nešto specifično, dobijem odgovore poput onoga, koji je dobio Garwor. Ali, ima i iznimaka, doduše rijetko, ali, ipak... Jedino me boli što nikako ne razumijem dobavljače i onoga koji naručuje robu u trgovinu... Pa, brate, ako ti neki artikal prolazi, valjda ćeš ga onda naručiti još... Ali neeee, većina ih nema taj osjećaj... Stvarno ne kužim tu nedokučivu taktiku da trgovac ne želi zarađivati na nama, koji smo spremni potrošiti na modele i zadnju paru koju imamo. Zar ne?

Od amera ima Bel Air 1965 krov, Shellby Cobra 1965, i novi Ford Thunderbird.

Za mesec i po dana stiže Yat Ming 1/43 cena izmedju 6-7 evra po komadu a stižu sledeći modeli:

1957 Chevrolet Bel Air *Road Signature
1967 Chevrolet Camaro Z-28 *Road Signature
1955 Ford Crown Victoria *Road Signature
1968 Shelby GT-500KR *Road Signature
1971 Plymouth GTX *Road Signature
1964 Shelby Cobra 427 S/C *Road Signature
1955 Ford Thunderbird *Road Signature*
1932 Ford 3-Window Coupe *Road Signature*
1965 Shelby Cobra Daytona Coupe
1948 Ford Woody *Road Signature
1971 Buick Riviera GS *Road Signature*

BOMA BO
www.modeli.co.yu

ne da izgleda fino nego je perfektan! na menjacu se vidi sema menjanja brzina a vide se i kazaljke na cajgerima!!! stvar je u tome sto je prava kolekcionarska razmera 1:43 i nista vise, pravi, rucno radjeni modeli te razmere su uvek unikati i kostaju po par stotina evra, dolara, funti. e sad do njih je veoma tesko doci jer se narucuju. ja najvise volim 1:24 ali bi se prebacio na 1:43 kada bi izbor bio veci...ti volis 1:18 i to je ok ali verovao ili ne, vise modela ces naci u 1:43 i neki od njih ce cak biti bolje uradjeni!!!

Back