AUTOMOBILI U RAZMERI

@bingo1

Не знам да ли си обратио пажњу на моје постове, али чланови ми овде рекоше да радиш у продавници Бома Бо и да тебе могу да питам, да ли имате VW моделе и да ли могу да се наруче и како то све иде... интересују му све варијанте Голфа и Пасата... наравно вероватно не бих успео да их купим све одједном (због кинте :) ) али бих волео да почнем да их полако набављам...

Едит: Може и на ПП да се Гарвор не би љутио ;)

Dovla:
@bingo1

Не знам да ли си обратио пажњу на моје постове, али чланови ми овде рекоше да радиш у продавници Бома Бо и да тебе могу да питам, да ли имате VW моделе и да ли могу да се наруче и како то све иде... интересују му све варијанте Голфа и Пасата... наравно вероватно не бих успео да их купим све одједном (због кинте :) ) али бих волео да почнем да их полако набављам...

Едит: Може и на ПП да се Гарвор не би љутио ;)

Pustio sam ti na email pre nekih 10 min.

za Dr. Arslanagic-a

pozdravljam odluku da skupljas samo amerikance, to i ja radim jer su americki automobili jedini koji su vredni paznje i bavljenja njima...

evo slike moje kolekcije 1:24

dsc00129qs8.jpg

Garwor:
Ajde bingo1 i Arslanagicu, smanjite tu reklamu malo.

Ja sam u toj prodavnici bio prvi put pre 5-6 dana, a saznao sam za nju na ovom forumu.
Inace sam obisao sve prodavnice po gradu za koje sam cuo, jer sam se tek pre mesec dana zagrejao za ovaj hobi. I od svih radnji koje sam obisao ova je ubedljivo najbolja. Niti znam koga tamo niti imam korist da ih reklamiram. Hocu samo da pomognem da drugi ne bi pesacili kao ja.
Ako neko zna bolju radnju neka kaze, bolje je da ima veci izbor modela.
Ne kapiram sta je problem sto upucujem ljude tamo gde je najveci izbor?

HEMI 426:
za Dr. Arslanagic-a

pozdravljam odluku da skupljas samo amerikance, to i ja radim jer su americki automobili jedini koji su vredni paznje i bavljenja njima...

Pa, HEMI, jedini razlog sto sam se "primio" na amerikance jesu tvoji textovi i objasnjenja na forumu ;)
Inace, do pre 20-tak dana nisam znao nista, ali apsolutno nista o njima :D
Btw, upravo pravim skripticu sa tvojim textovima sa foruma (za licnu upotrebu - ucenje) koja za sada broji oko 80 strana :D
I jos nije gotova :D
Znas li ti gde mogu da nabavim neku knjigu, ili nesto sl, o istoriji amerikanaca?

sacekaj da ja zavrsim knjigu koju pisem ( tu ce biti dosta o amerikancima i ne samo o njima ) ako zelis stivo na nasem jeziku a ako neces, obilazi IPS ( ponekad se nadje neka pristojna knjizica, mada su sve knjige o amerikancima koje tamo nadjes blago neozbiljne i blize slikovnicama nego ozbilnoj literaturi, ja sam veliku vecinu svojih knjiga nalazio u inostranstvu ili direktno iz amerike )

HEMI 426:
sacekaj da ja zavrsim knjigu koju pisem ( tu ce biti dosta o amerikancima i ne samo o njima ) ako zelis stivo na nasem jeziku a ako neces, obilazi IPS ( ponekad se nadje neka pristojna knjizica, mada su sve knjige o amerikancima koje tamo nadjes blago neozbiljne i blize slikovnicama nego ozbilnoj literaturi, ja sam veliku vecinu svojih knjiga nalazio u inostranstvu ili direktno iz amerike )

Dogovoreno.
Odoh sada da spavam, mora se rano ustati

Back