Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Екстра... ето мене тамо сад редовно... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
68Mustang428CJ:Kaze da ih skuplja bas dugo (pricao sam sa njim jer mi je trebao savet za namestaj za njih). Kaze da ima citavu sobu samo za njih.
bingo1:Da li si ga pitao gde drži ključ od katanca za sve te mode?
Kada bi to saznao mislim da bi se tvoj spisak potrebnih modela za kolekciju prilicno smanjio !!!
bingo1:Sta je bolje i prakticnije police od pleksiglasa ili staklene?
Dovla:@bingo1
Не знам да ли си обратио пажњу на моје постове, али чланови ми овде рекоше да радиш у продавници Бома Бо и да тебе могу да питам, да ли имате VW моделе и да ли могу да се наруче и како то све иде... интересују му све варијанте Голфа и Пасата... наравно вероватно не бих успео да их купим све одједном (због кинте) али бих волео да почнем да их полако набављам...
Едит: Може и на ПП да се Гарвор не би љутио![]()
68Mustang428CJ:One police koje ja imam za moje modele su jako jeftine (ispod $100 me doslo sve). Mozda ne izgleda dobro kao sto onaj tip ima, ali meni ne smeta.
Garwor:Ajde bingo1 i Arslanagicu, smanjite tu reklamu malo.
HEMI 426:za Dr. Arslanagic-a
pozdravljam odluku da skupljas samo amerikance, to i ja radim jer su americki automobili jedini koji su vredni paznje i bavljenja njima...
Pa, HEMI, jedini razlog sto sam se "primio" na amerikance jesu tvoji textovi i objasnjenja na forumu![]()
Inace, do pre 20-tak dana nisam znao nista, ali apsolutno nista o njima![]()
Btw, upravo pravim skripticu sa tvojim textovima sa foruma (za licnu upotrebu - ucenje) koja za sada broji oko 80 strana![]()
I jos nije gotova![]()
Znas li ti gde mogu da nabavim neku knjigu, ili nesto sl, o istoriji amerikanaca?
HEMI 426:sacekaj da ja zavrsim knjigu koju pisem ( tu ce biti dosta o amerikancima i ne samo o njima ) ako zelis stivo na nasem jeziku a ako neces, obilazi IPS ( ponekad se nadje neka pristojna knjizica, mada su sve knjige o amerikancima koje tamo nadjes blago neozbiljne i blize slikovnicama nego ozbilnoj literaturi, ja sam veliku vecinu svojih knjiga nalazio u inostranstvu ili direktno iz amerike )
68Mustang428CJ:Ko jos ustaje nedeljom ujutro rano ...
Ma volim i ja da znam gde ima da se kupi, ali ne mora se to ponavljati na svakoj strani po dva puta, stice se utisak da se radi o spamovanju.Dr. Arslanagic:Ja sam u toj prodavnici bio prvi put pre 5-6 dana, a saznao sam za nju na ovom forumu...