AUTOMOBILI U RAZMERI

HEMI 426:
ako je to ova knjiga, onda si bacio pare, pisao ju je englez koji nema pojma!
ja sam je kupio, prelistao i ostavio da skuplja prasinu!

L22041.jpg

ja sam je dobio na poklon i meni moze da bude od pomoci posto ja znam malo u odnosu na tebe.. reci mi jel su bar one specifikacije tacne

RX-7 mi se mnogo svidja, a jos nisam video stock verziju, tako da mi je ovaj model jedini izbor. Za $10 nemozes pogresiti.

A Mustanga sam sasvim slucajno dobio. Sinoc sam slao ponude (bid) na njega, ali ga nisam uspeo pobediti. Moj maksimalni bid je bio $25.50 i izgubim. I jutros ustajem i palim kompjuter, ulazim na eBay i imam poruku od tipa koji je prodavao Mustanga (od njega cesto kupujem) i kaze mi da ima jos jednog identicnog Mustanga i ako ga hocu da ga mogu imati za $25.50. I ja pristanem.

Nego, jeli znas odgovor na ovo pitanje?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3534012&postcount=1200

69 Sportsroof je jako lep, svaka ti cast!

sto se pitanja tice, taj model je izgleda neka glupost, zbog toga sto ima Grabber Blue boju ( dostupnu za Boss-ove ali i za serijske modele mada su se kupci retko odlucivali za nju ) i crne strafte karakteristicne za 69 Boss 302 a ocigledno je da se radi o 70 godistu. Ne moze biti Boss 302 niti 429 ( nema otvor na haubi ) a nemoze biti ni neki jaci stock Mustang. Jedino moze biti stock 70 sportsroof ali mi 69 strafte i grabber boja ne idu u glavu...

Toga sam svjestan ali sam ja takav ,kada se upalim na nešto onda mi nikada nije dosta.
Jedno vrijeme sam vozio Off road,pa sam na kraju u dvorištu ima 3 auta(nije neka pljačka od auta) ali..............
Tako je i sa ovim.Čak planiram da prodam jedan automobil koji mi je pripremljen za trke pa da sav taj novac uložim u ove minijature (normalno je da ću morati dati ženi nešta para-i vuk sit i ovce na broju).

zavrsi sam prvi model u kitu.. nisam bas zadovoljan kako je ispao.. jako je lose ofarban, farbao sam ga farbom u spreju koja se jako sporo susi, tako da sam lepo ne zanjuci to ostavio otiske po celoj karoseriji.. a morao sam i da lepim siroke blatobrane koji su skroz pomereni.... valjda ce sledeci model biti bolji

Back