AUTOMOBILI U RAZMERI

@ ...

Otkako si rekao da ti je to zadnji model za neki duzi period oni samo ulecu ko ludi

Sta cu kad sam lazov :D U maju sam uzeo svega 3 komada. . . A sto je najbolje nisma bio kuci mesec dana :D
Uvek kazem jos to i onda kraj, a onda vidim neke zanimljive pa reko aj jos samo njih. . . Mada sad ce stvarno biti sa BMW-ovima i Maseratijima da sam zavrsio na duzi period jer sam skoro sve ponabavljao. Od BMW-a ima jos dosta sto hocu ali svega jos 10-tak modela ima sto se moze nabaviti i onda cu imati sve sto je u ponudi pa ako kakva egzotika naleti to ce biti to ali nista specijalno. . .

Ako koga zanima BMW DIXI za 30$ + postarina iz SAD-a
http://www.constructionscalemodels.com/productdetail.aspx?recid= 7537
Auto je uradio Ricko i ja sam dosta zadovoljan sa njim, zapravo prezadovoljan. Ako ga jos imaju nalageru sada imate sanzu za cenu 1:43 da ugrabite 1:18 koji je bas dobro odradjen. . . A kad mi stigne 3/15 za koji dan onda cete imati prikiku i da vidite koliko je to dobro u poredjenju sa AA-tom.

Necete tamo apsolutno nista naci...bburago,new ray i eventualno cararama...ako mislite nesto ozbiljnije,tipa minichamps,auto art itd...onda bi u solunu i atini moglo biti nesto od toga.Ni u olimpic beach-u,ni paraliji,ni katerini necete naci tako nesto...bar ja nisam uspeo zadnjih ihaaa godina.:confused:
Mada...uspeo sam na jednom mestu da nadjem hotwheels ferrarijevu kolekciju u 1:43,kacio sam slike vec tih modela,ali su nekog B kvaliteta i kostali su oko 5eur..

Poslednja izmena:
Necete tamo apsolutno nista naci...bburago,new ray i eventualno cararama...ako mislite nesto ozbiljnije,tipa minichamps,auto art itd...onda bi u solunu i atini moglo biti nesto od toga.Ni u olimpic beach-u,ni paraliji,ni katerini necete naci tako nesto...bar ja nisam uspeo zadnjih ihaaa godina.:confused:
Mada...uspeo sam na jednom mestu da nadjem hotwheels ferrarijevu kolekciju u 1:43,kacio sam slike vec tih modela,ali su nekog B kvaliteta i kostali su oko 5eur..
Nisam ni mislio da kupujem u olympiku pogledaj postove malo u nazed videces da sam trazio prodavnice u Solunu. :)

Ferrari 250gto Ferrari F40 Ferrari 575M Maranello Ferrari FXX
SSA53113.jpg
SSA53118.jpg
SSA53126.jpg
SSA53134.jpg

Back