AUTOMOBILI U RAZMERI

Novitet u mene. . . Dilersko izdanje i bez kartonske kutije. . .

images

Znam. . . Pre no sto sam se dao u sakupljanje auta imao sam prilike da vidim i da drzim tog u ruci. Cak sta vise u ducanu sam ih nasao u svim bojama (plavi, crven, zelen, narandzast, beli. . .) 1750 Ft bese i ja ga nisam uzeo iz ne znam ni ja kog razloga. . .

Hvala. Kada se vratim imacu bas dosta noviteta za sada imam 5 skoda abrex u 1:43 od kojih su Skoda 1203 koju sam jedva ali jedva nasao onda zastava 750, verovatno ce biti i borgward isabella , i jos dosta kada odem na more. Verovatno ce to biti AutoArt,minichamps itd. Kada bi nasao porsche 911 carrera rsr 3.0 od minichampsa , bas taj maserati koji si ti nabavio maserati khamsin od ixo models , i neke bmw-ove. :D :D :D :D :D To bi bila puna kapa. :)

Tog Maseratija u crnoj boji mozes da narucis od IXO-a, ja sam ga uzeo sa e-baya jer je bio duplo jeftiniji (jer je bio polovnjak ali dobro ocuvan sa sve ambalazom). Inace za SAD kosta 30$ sa besplatnom postarinom pa vidi kako je za evropu pa ga mozes naruciti. . .

Ja sam moju kupio u Negotinu, sep. 2009. I nisam imao pojma da cu skupljati autice. Jednostavno video u izlogu i gotovo, onda vidim i bubu i jos par modela kupim. Joj, izbor je bas bio,da sam znao...uh. Ti Shomy kao da ih beres bre na drvetu. Da mozda nije bila Skoda 1000mb, 110l, 120l?

Ja sam moju kupio u Negotinu, sep. 2009. I nisam imao pojma da cu skupljati autice. Jednostavno video u izlogu i gotovo, onda vidim i bubu i jos par modela kupim. Joj, izbor je bas bio,da sam znao...uh. Ti Shomy kao da ih beres bre na drvetu. Da mozda nije bila Skoda 1000mb, 110l, 120l?
Te skode i ja trazim. Inace narucena je zastava preko kupinda za 770 dinara. A skode preko limunda uzimam nema tih sto trazis.Inace u pitanju su octavie i fabie pa sad ima i policija vatrogasci i tako.

Back