Svaka cast za BMW-e, odlicni su 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ga, zutog, i zahvaljujuci njemu sad sam u ovoj prici. Prethodno sam propustio pandurskog, ali zucu nisam. Bio je u DIDI, ali oni su zatvorili. Sto znaci da ga mozda ima u drugim gradovima, u njihovim radnjama.
jel znas da je cararama proizvodjac?I ja sam zainteresovan za tog![]()
Te skode i ja trazim. Inace narucena je zastava preko kupinda za 770 dinara. A skode preko limunda uzimam nema tih sto trazis.Inace u pitanju su octavie i fabie pa sad ima i policija vatrogasci i tako.Ja sam moju kupio u Negotinu, sep. 2009. I nisam imao pojma da cu skupljati autice. Jednostavno video u izlogu i gotovo, onda vidim i bubu i jos par modela kupim. Joj, izbor je bas bio,da sam znao...uh. Ti Shomy kao da ih beres bre na drvetu. Da mozda nije bila Skoda 1000mb, 110l, 120l?
Au pa dobar je koji je proizvodjac?Auto koji je dugo cekan i konacno docekan. . .
![]()
Tog Maseratija u crnoj boji mozes da narucis od IXO-a, ja sam ga uzeo sa e-baya jer je bio duplo jeftiniji (jer je bio polovnjak ali dobro ocuvan sa sve ambalazom). Inace za SAD kosta 30$ sa besplatnom postarinom pa vidi kako je za evropu pa ga mozes naruciti. . .
Ovo je AA, putnicku verziju u 1:18 je radio Ricko i uzasno dobro je odradjen. Imam ga i prezadovoljan sam. Sad cekam da stigne i ovaj pa da poredim ko je boljiDobro mozda ga i nadjem u Grckoj ako bog da![]()
![]()
Ovo je AA, putnicku verziju u 1:18 je radio Ricko i uzasno dobro je odradjen. Imam ga i prezadovoljan sam. Sad cekam da stigne i ovaj pa da poredim ko je bolji![]()
Da li ima negde da se kupi model Fiata Pande?
Na MOL pumpi 1:24 od Cararame 1775,00