AUTOMOBILI U RAZMERI

@Macvanin, dam ti ja ove moje cararame za tu 1/72 :) ako hoces, ili ako hoce bilo ko, cim nadjete neku cararamu 1/72 javite. Nabavio bajs :) samo jos da nabavim vremena (da ne przi bas ovolko sunce) i evo me :D
Nikako da se pohvalim, dobio sam dve skodice, oktaviu u fabiu :)

A jok ja, pa treba da idem posle kod Ace u Jagodinu po delove. ;-) Vazi, cekam te, ne brini za lezarinu sam se šalio. :-) A cuj bre, u nasem Interexu imas i novu bubu,i mini, i rovera u 1:72. I to sa sve gliserom na prikolici. Stvarno odlicno izgleda,i jeftino. Od Cararame, naravno. Tako, pozuri malo... :-)

A jok ja, pa treba da idem posle kod Ace u Jagodinu po delove. ;-) Vazi, cekam te, ne brini za lezarinu sam se šalio. :-) A cuj bre, u nasem Interexu imas i novu bubu,i mini, i rovera u 1:72. I to sa sve gliserom na prikolici. Stvarno odlicno izgleda,i jeftino. Od Cararame, naravno. Tako, pozuri malo... :-)

PA DA VIDIMO KOME SVE TO TREBA DELOVI :per::lol::lol:Retroviziri,stakla [mala i velika],felne sa gume,felne bez gume[sve malo prosle] cena ista,vrata prednja,vrata zadnja,gepeci,haube,SVE KOD BATA ACE ZA MALE PARE.:per::per::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Pisi Palmi brate Aco, kako misli u Evropu a nema radnje za autice? TO JE OPSTA NE BRIGA ZA KOLEKCIONARE,bre! ;-) Momci, ko zeli da ostavi br. mobija radi jos bolje komunikacije, neka ostavi slobodno na ovaj br. 064-91-22-738. To je neka kartica koju ne koristim i koja uskoro istice, pa u naredna 2-3 dana,kazem ko zeli moze poslati poruku na taj br. Tako mozemo nekad i sa lica mesta kontaktirati, ako naletimo na nesto interesantno.

Jos jedan Maserati u IXO-voj izvedbi. . .

maserati-indy-1972-diecast-model-car-ixo-clc098-p.jpg

16-ti po redu :) Posle Indija ostalo mi je da uzmem MC12 bez krova i onda sam nabavio manje-vise sve sto se od Maseratija moze nabaviti u SAD. . . Malo mi je zao da mi je od IXO-a promaklo podosta modela, ali neka. Lagano i to ce se sakupiti :)

Back