AUTOMOBILI U RAZMERI

Naravno,dogovor za kadeta i pasata,a moze i audi 80 kocka, ili jaje. :-) A sinoc u Loznici,iznenadjenje! Prvo skretanje na OMV pumpupu i mnostvo Burago i New Ray modela. New Ray,830,- Ima i par modela u 1:32, medju njima i Mustang GT 2005, 999,- I par modela u 1:24 od Maista 1999,-. A onda na opste iznenadjenje, mala MOL pumpa nudi ekstra ponudu Cararame, upecao sam LAND ROVER 90. 555,- (Cararama-CARBOX) Alfin program, Vespu, Cararama 1:24 Medju njima i Audi A4 1775,- Abrex 1:72 Skode, i jos svasta nesto. A ima i fiat 500l cabrio, u providnoj plasticnoj kutiji, gde je postavljen na delu diorame, zelenilo,put, brdasce i ostalo. Odradjen ludilo detaljno ali nigde ne videh razmeru, kao da je 1:60, mada opet nisam siguran posto sam bio okruzen mnostvom autica,pa mi bilo glupo pola sata da se vrtim. A cena je samo 445,-. Eto, to je "kratak" izvestaj iz Lo.

Dolazicu ja do Bg,a i uvek ide neko, lako je kad je Bg u pitanju. :-) Nego neznam sta cu sa Smiljkom, ako uskoro ne nabavi bajs, moracu mu poceti naplacivati lezarinu za ovu letecu skalameriju, 10 din po danu, hahaa ;-) E,a sto se Skodica tice,video sam ove nove,kao sto su bile u Rodi, mozda je bilo i drugih,ali kazem da imaju svasta nesto, imaju i gradj.masina, nekih setova u 1:72. Video sam i Berlinu svetlo plavu sa prikolicom u 1:43,pa mislim da je bila i tojota sportska od Solida. Ali ja otisao pred zatvaranje, a imao evre,a oni opet ne primaju. Kupio bih sigurno jos nesto. Oticicu jedan dan pa na tenane. Uglavnom su ok sa cenama, za razliku od Jugopetrolaca i OMV-a. Npr Alfa GIULIA T.I.SUPER 1963. i 6c 1750GS 1929 su 637,- sto je skroz ok s obzirom da se radi o pumpi,a ne o prodavnici.

Novitet u mene, Maserati Khamsin od IXO u 1:43

maserati-khamsin-black-1972-1-43-2350-p.jpg

Back