AUTOMOBILI U RAZMERI

Espanol:
Javlja mi se da bi Hemi voleo da ima ovako nešto! ;)

rlg181621vp.jpg

Pre neku noc sam sanjao Lolu T70!!! :shock: :shock:
Kapiram da je to znak da krenem da je trazim.... :wink:

GMP3Surtees03.jpeg

Evo najboljeg primera saradnje izmedju clanova foruma! :D
68Charger i ja smo se dogovorili da jedan drugom pokupujemo interesantne modele i da razmenimo casopise i literaturu koju obojica trazimo i koje nema da se kupi, sto u americi, sto u evropi ( srbiji ). Upravo mi je stigao paket od Chargera a njegov od mene je na putu ka americi i jedva cekam da se covek obraduje kao sto sam se obradovao ja, a ovim putem bi hteo jos jednom da se zahvalim :D

slika9bh.jpg

od modela tu je Camaro SS 396 u 1:24 razmeri, Mustang Mach I u 1:32 i mali 66 Mustang, 70 Cuda AAR i 70 Coronet Super Bee ( ti mali modeli su vec presli 100 km jer sam ih sinoc nosio u zrenjanih da ih pokazem :D ) Tu su i Muscle Cars Chronicle knjiga i Muscle Car Rewue, tako da sad, uz postojecu literaturu imam skoro sve sto se moglo nabaviti u evropi na temu muscle cars!

Naravno, tu je i HEMI 426 majca koju nosim bez obzira sto je napolju ispod 0.

Najnovije u mojoj kolekciji, koji je tu stigao zahvaljujuci Austinu! Ford Mustang convertible 1964 1/2 firme Motor Max u razmeri 1:24, prilicno dobar model obzirom na kompaniju koja je kineska i nepoznata ( imaju veoma interesantnu ponudu )

pict00033kt.jpg

a ovo je pored Camara SS 396

pict00051dp.jpg

slike su lose, izvinjavam se :wink:

Back