zekiboki
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
Nisi jedini![]()
CMC 1:24 ,idealno za mene...
Ipak ce to cekati dok presuse Franklini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi jedini![]()
Evo i malo zajednickih slika A8 i A6!
![]()
![]()
![]()
1915 Stutz Bearcat
![]()
1915 Stutz Bearcat
![]()
]
Nemam reci...PRELEPO!!!
1955 Packard Caribbean
![]()
Hvala Peri ponovo!!!
Evo ga moj novitet od cika Pere, kome se zahvaljujem na svemu!
Model je kvalitetno uradjen i nema razlike izmedju njega i ovog audi a8 sto imam od Kyosha! Pored svih detalja koje ima najvise mi se svidelo obaranje zadnje klupe i motor je fino uradjen, sve u svemu odlican model!
Norev 1/18 Audi A6 3.2
Dali i gde ima ovakvih modela Audija A6 i A8 kod nas? Svuda sam sa muzem obilazila hiper markete,pumpe,prodavnice itd.....ali nigde ih nisam videla. Kolika im je odprilike cena?![]()
Ovo mora da je bio zenski automobil, ima ogledalce za sminkanje
![]()
Model je kvalitetno uradjen i nema razlike izmedju njega i ovog audi a8 sto imam od Kyosha! Pored svih detalja koje ima najvise mi se svidelo obaranje zadnje klupe i motor je fino uradjen, sve u svemu odlican model!
Norev 1/18 Audi A6 3.2
Dali i gde ima ovakvih modela Audija A6 i A8 kod nas? Svuda sam sa muzem obilazila hiper markete,pumpe,prodavnice itd.....ali nigde ih nisam videla. Kolika im je odprilike cena?![]()
Citaj postove od ranije, zadnje 2 , 3 straneBeograd, prodajno mesto Porsche ada - Audi odeljenje, cena im je od 100 do 200€.
![]()
Norev 1/18 Audi A6 3.2
Takvih modela nema kod nas po radnjama. Jedno vreme je mogao da se nadje MotorMax-ov A8 1:18 koji je ocajan, a cena je bila negde oko 2000 din.
Kyoshov A8 je oko 80 Eur - bez postarine (na popustu oko 60 Eur)
Norevov A6 je oko 60 Eur - bez postarine (oko 35 Eur na popustu).
Gde kupio Stutz?
Koja cena?
Citaj postove od ranije, zadnje 2 , 3 straneBeograd, prodajno mesto Porsche ada - Audi odeljenje, cena im je od 100 do 200€.
![]()
Obelix,hvala na informaciji bila sam sa muzem u Mercedesovoj prodavnici na Bulevaru revolucije, i kod mercedes 300sl iz 1955 god kosta 7200din u 1:18. Potpuno isti model u Rumuniji je kupljen za 18-19 evra. Model je od istoga proizvodjaca potpuno identican samo je u Mercedesovom salonu bio u lepsoj kutiji. Tako da modele ne kupujemo u auto salonima jer su 2-3 puta skuplji nego sto im je stvarna cena. Ovaj Audi ako je u salonu 100 evra,mislim da mu je realna cena 30-40 evra,ja i ako sam zena stalno ulazim u sajtove gde ima modela i pratim cene!![]()
Obelix,hvala na informaciji bila sam sa muzem u Mercedesovoj prodavnici na Bulevaru revolucije, i kod mercedes 300sl iz 1955 god kosta 7200din u 1:18. Potpuno isti model u Rumuniji je kupljen za 18-19 evra. Model je od istoga proizvodjaca potpuno identican samo je u Mercedesovom salonu bio u lepsoj kutiji. Tako da modele ne kupujemo u auto salonima jer su 2-3 puta skuplji nego sto im je stvarna cena. Ovaj Audi ako je u salonu 100 evra,mislim da mu je realna cena 30-40 evra,ja i ako sam zena stalno ulazim u sajtove gde ima modela i pratim cene!![]()
Sto se tice Mercedes 300 SL, mogu da garantujem da nije isti proizvodjac, ni u ludilu. U Mercedesu se prodaje Minichampsov, a taj na koji mislis za 18-19 Eur je Bburagov. Naime, Mercedes nikada nije imao ugovor sa Bburagom, niti je od njih narucivao modele, kao deo accessoara za svoje salone. "Najjeftiniji" modeli, koji su se prodavali u MB salonima, a pakovani su u Mercedesovo pakovanje su bili Maisto.![]()