Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.... ima to neku svoju draz, isti ko od komsije....
![]()
Bas tako. Nisu kineske, vec prave Mercedesove radkapne. Kada stigne, ima odma plin da roknem ili da ubacim motor 200D, pa vi gledajte.
Moze, moze...i one zastavice fudbalskih klubova za retrovizor...Mozes i potkovicu na 'ladnjak da metnesmada je to vise za w123
![]()
Jos ova dva da ulovim i onda pauza
![]()
Taj trosi ko lud, videces, pa ce ti onda djavo biti kriv...plin je jedino resenje ili da nadjes neku rashodovanu 124 i ubacis famozni 200d motor. A i registracija je velika...![]()
Jos ova dva da ulovim i onda pauza
![]()
Taj trosi ko lud, videces, pa ce ti onda djavo biti kriv...plin je jedino resenje ili da nadjes neku rashodovanu 124 i ubacis famozni 200d motor. A i registracija je velika...![]()
Sad si me bacio u nedoumicu![]()
Metailik sivi![]()
Bas tako. Nisu kineske, vec prave Mercedesove radkapne. Kada stigne, ima odma plin da roknem ili da ubacim motor 200D, pa vi gledajte.
Sad si me bacio u nedoumicu![]()
Ne brinem se ja za tebe, imas brdo kamiona, razvijen biznis, tako da nema zime.![]()
Al nema nista lepse od zicane felne.....
...ne postoji ... bar za mene![]()
Za MB 190 sam znao, odma... F430 predpostavljam, al me ne zanima cak i da je BBR, za Franklin sam isto tako bio ubedjen da je zek-ov, a reko da pitam.....
Ne znam cemu tolika teatralnost, al ajde...![]()
Ma nema neke teatralnosti,nego sam mislio da se malo potrudim ,pa da ga lepo poslikam i onda prikazem.
A sadrzaj paketa je :
Thomas Flyer 1907
![]()
Jos ova dva da ulovim i onda pauza![]()
U bre, pa kod vas u Srbiji nema krizeSvi samo nesto porucujete. . .
Uhhh, dobro jeVec sam pomislio da si kupio traktor
Ja jos uvek ne smem da se usudim da idem toliko daleko sa tim starim modelima. Svidjaju mi se, al nisam siguran da bi uzivo imalo isti utisak... Al se opasno razmisljam
Mozda ce ti ove slike pomoci da se odlucis.
Ti stariji modeli po meni imaju nesto neodoljivo,i svaki je jedinstven,a detalji su neverovatni,opruge,zupcanici sa lancima koji su povezani sa motorom i osovinama...
Jedino sto ne mogu za sada slikama to lepo da vam predstavim
Ja sam siguran da cu sa njima i nastaviti,sto starije ,to bolje
![]()
I jos dva noviteta koja su stigla do mene ,dok me nije bilo na forumu.
E sad,znam da se mnogima nece svideti slike,ali ***, bolje ne umem ovim aparatom,tako da boljih skoro nece biti..
Ali ,kako god, mislim da se vidi sustina jer su mi i ova dva modela jako draga.
Inace oba su u razmeri 1:16 i naravno od Franklin minta :
1903 Ford Model A
1916 Ford Model T (ovaj se kao malo bolje vidi...)
![]()
Ovaj Ford je![]()
Ako tako za njega mislis, sta mislis o mom sledecem modelu daj Boze(koji cu kupiti tak kad sakupim para,naravno) :
[:
![]()
evo jos jedan stigao
Jedva cekam slike![]()
Dramy jel F430 tvoj?![]()