Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
A gde je 1800??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde je 1800??
Ako mislis na moj, nisam ga narucio. Umesto njega, pazario sam Norevov Porsche 3.3 Turbo (koji je BTW, jeftiniji od BMW-a, a i meni lepsi model).
Ciji je Franklin????????
Franklin je stigao za mene...
Kada bude dosao u NS postavicu i slike da vidite o cemu se radi...
Hvala cika Peri puno..
Evo kafa za mene jer sam se kladio da češ ti da pitaš. šta je u nutra.
Da na tvoj, ja cekam petak. . .![]()
Nema ništa, nisam imao vremena dovoljno danas da bi ga otpakivo jer su ga drugaćije spakovali nego obićno a morao sam da ih zapakujem.za sutra.
Ako mislis na moj, nisam ga narucio. Umesto njega, pazario sam Norevov Porsche 3.3 Turbo (koji je BTW, jeftiniji od BMW-a, a i meni lepsi model).
Ima nesto sto ne znamo, a trebalo bi...?
Ja sam ocekivao da ces da narucis nesto tipa....
http://3.***************/_Pk0x0l6ooLI/Sbj9OFwsSjI/AAAAAAAAA8w/oZDPwEc9JhA/s320/GTBQV001.jpg
AAAAAAAAAAAAAAAA....Ne staj mi na muku. Hteo sam, ali cena je malo iznad mojih mogucnosti. Cim bude kakav popust, eto ga....
![]()
evo jos jednog javiće se oni čiji su.
Evo ga!!! Direk aus Deutschland.
Ko je ponosni vlasnik,i da li je 4.2 TDI?
![]()
Ja mislim da je na plin![]()
![]()
Cudno je da se Kyosho-vi Audiji isti modeli koji se razlikuju po oznaci jacine motora razlikuju i u ceni!
Ovakvu kyosho-vu "8" sam nasao da kosta 37 eura sa oznakom 4.2TDI,a sa oznakom 6.0 W12 kosta 90 eura?????![]()
Odlican izbor, ali me cudi zato nije 2.3 16V?![]()
Da znas da sam se dvoumio, ali je ipak odluka pala na obicnu verziju. Hteo sam nekako "obican" model, i to je to. Ali kada sam video radkapne...ish...gde ces vise.