goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
Bila je pre 5-6 god. jedna sa leve ka Futogu ili ako to već i nije bio Futog pošto su Futog i Veternik skoro spojeni.
Ta vise ne radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila je pre 5-6 god. jedna sa leve ka Futogu ili ako to već i nije bio Futog pošto su Futog i Veternik skoro spojeni.
Imam oko 210 kom u 1/72
Ja imam 126 1:72 70 kom. u providnoj kutiji i 56 bez kutije. A ukupno cararama u svim razmerama imam 242 kom.
Ta vise ne radi
Da li mozda imas neki duplikat od cararame u 1/72?
nemam ako veruješ imam 625 maketa i nemam ni jedan duplikat imam par komada u različitim bojama različitih natpisa itd. ali dva ista nemam
Ako si iz N. Sada onda bi trebalo da znaš za jednu radnju ako još radi. Pre 4 godine jedan tip je na sajmu u automobila u Bg. prodavao dosta maketa i to najviše maisto 1:18 mercedese a imao je i dosta dobrih u drugim razmerama. Pamtim samo da je bio izuzetno snabdeven i cene su bile korektne i ako je bio sajam. Rekao mi je da je iz N.Sada i da ima radnju kod Novosadskog sajma dao mi je vizit kartu i ja je izgubio. Pamtim da je prodavao fiksne telefone u obliku maketa automobila, to je tada bilo hit. Ako slučajno znaš gde je ta radnja i kako se zove objavi da je potražim kada dođem u N.Sad.
![]()
man tg 1:87 fulda dickie
![]()
vw t-1 pick up iz 2004. god. zanimljivo da se kod ovih koji se sad pojavljuju ne otvara zadnja stranica, i kinezi počeli da zakidaju
Isti vaki imam vec par godina...
Ne znam za vas.... Ali ja izgrizoh sve nokte na prstima
![]()
![]()
![]()
Ako si ga pazario onda je super ako nisi onda uzivaj u slikama dok ne skupis lovu![]()
Nisam ga pazarioJa ne uzivam u slikama, vec patim
Citiraj bez slike da se ne ponavlja preko cele strane, a i koci se komp ljudima sa slabim protokom....![]()
Ne treba patiti za modelima treba samo odluciti i kupiti,odvojis lovu i kupis pa si miran
Ne moras kupiti 15 kom kupis 1 kom
Jel prodaju modele u muzeju automobila u BG i jel ima neka radnja koja radi sutra u toku dana u centru BG
Ne znam za vas.... Ali ja izgrizoh sve nokte na prstima![]()
Zadnji put kad sam bio, rekose mi da ocekuju da dobiju 1/18, 1/24, 1/43, uglavnom oldtimere i jeftinije modele.... Za radnje ne znam, prestao sam da ih obilazim, odavno...........
Na pumpama imas pun k^%#c onih Solido vatrogasnih kombija, Michelin ne znam ni sam cega i Cararama koja polako pocinje da budja u prasini na policama (bageri, kamioni, traktori, terenci sa camcima, kamp prikolicama....).
Bas se pitam, odkud ti bas taj pade na pamet?Ja imam ovo na umu. . .
Pazi motor![]()
Bas se pitam, odkud ti bas taj pade na pamet?![]()
Moj zakon je: Šta ne možeš da kupiš, napravi... Izmislio sam posebnu papirnu recikliranu masu (50% lepak za drvo, 40% voda, 10% tajni sastojak) u koju se potope stare novine i nanose se na kartonsku noseću konstrukciju. Masa se za sada šifrovano zove Buhex ( po Mariji Buhi, mojoj devojci kojoj sam posvetio prvi model). Od nje sam napravio desetak modela razmere 1:12 i bogami dobro izgledaju....