AUTOMOBILI U RAZMERI

Ajjjaaoooooo :sad2::sad2::dash::dash:

MotorShow%20Essen%202008%20-%2001.JPG

MotorShow%20Essen%202008%20-%2003.JPG

A joj i meni , dobro je što nije kod nas - ode kuća na doboš :think:

Pozdrav novom kolegi !

Pozdrav svim kolekcionarima. Ja sam nov na forumu. Bavim se sakupljanjem maketa automobila i kamiona skoro 30 godina i imam trnutno 621 model. Imam običnih koje sam sačuvao iz detinjstva a imam dosta dobrih maketa koje sam kupio zadnjih 6-7 godina. Za svaku maketu imam sliku pa bih zamolio ako neko hoće da mi objasni kako da objavim sliku neke dobre makete na forumu pošto sam skoro kupio kompjuter pa nisam još sve naučio.:bye:

Pozdrav i tebi:D Ja sam isto velliki ljubitelj kamiona, tako da sam njih prve i poceo da skupljam, a u zadnje vreme sam se malo posvetio i automobilima. Kolega Espanol ti je dao link za kacenje slika, tako da daj slike da uzivamo. Pozdrav

Pozdrav i tebi:D Ja sam isto velliki ljubitelj kamiona, tako da sam njih prve i poceo da skupljam, a u zadnje vreme sam se malo posvetio i automobilima. Kolega Espanol ti je dao link za kacenje slika, tako da daj slike da uzivamo. Pozdrav

Makete kamiona se teže nalaze tako da i Ja imam više automobila. Kamione uglavnom kupujem preko ali cene na pumpama su katastrofa! Ni privezak nema ispod 10 evra. A u hipermarketima su cene niže nego kod nas. Večeras mi dolazi drug koji je ekspert za kompjutere pa će da me nauči kako da šaljem slike. :bye:

Kolega zaboravio sam da ti kažem ako voliš kamione najbolji sajt koji sam našao je: www.herpa.de to su najbolje makete kamiona 1/87 koje sam video. Ja taj sajt otvaram 3 meseca a nisam još ni pola video od onoga što imaju! Pravi nemački kvalitet, a i cene su primerene kvalitetu od 20 do 50 evra. :klap:

Kolega zaboravio sam da ti kažem ako voliš kamione najbolji sajt koji sam našao je: www.herpa.de to su najbolje makete kamiona 1/87 koje sam video. Ja taj sajt otvaram 3 meseca a nisam još ni pola video od onoga što imaju! Pravi nemački kvalitet, a i cene su primerene kvalitetu od 20 do 50 evra. :klap:

Znam za Herpu, vrh. . . imam par komada, a kolega . . . moderator ima dosta Herpi, procesljaj malo po temi;)

Samo jako velika je steta sto vecina modela sto se vidi na sajtu ne moze da se kupi jer je vec rasprodata. . . Inace jako dobre modele radi i AWM. . .

Cao svima, da li neko zna gde mogu da kupim ovaj hummer, ili ako ga neko ima a hteo bi da proda?

20-26.jpg

Ovo ti je MAISTO PREMIER EDITION viđao sam ih u Rumuniji. Probaj na njihovom sajtu: www.maistodiecast.com. Ali pazi na cenu! Sve što se nudi preko interneta skupo + dostava. Mislim da ga ima i kod nas, a probaj i na: www.igračkeubeogradu.rs. Tu imaš spisak i slike skoro svih prodavnica u BG. U Rumuniji je koštao oko 17-18 evra, Ja sam tada kupio mercedes 300sl iz 1955 god. u razmeri 1:18 onaj sa vratima na gore kao krila galeba isto je od maista i perfektno je urađen. Pozdrav od novog člana:super:

Ovo ti je MAISTO PREMIER EDITION viđao sam ih u Rumuniji. Probaj na njihovom sajtu: www.maistodiecast.com. Ali pazi na cenu! Sve što se nudi preko interneta skupo + dostava. Mislim da ga ima i kod nas, a probaj i na: www.igračkeubeogradu.rs. Tu imaš spisak i slike skoro svih prodavnica u BG. U Rumuniji je koštao oko 17-18 evra, Ja sam tada kupio mercedes 300sl iz 1955 god. u razmeri 1:18 onaj sa vratima na gore kao krila galeba isto je od maista i perfektno je urađen. Pozdrav od novog člana:super:

Hvala na informacijama!:klap:

Jel imaš taxi kao iz filma taxi blues? Gledao sam film pa sam poželeo jednu... Ako ne, daj limuzinu. Dajem Lamborgini, Dodge ili Range Rover za nju... A može i PT cruiser...
Nisam siguran za taxi, ali ga napraviš čas posla. Za trampu u obzir dolaze Italijani i Rusi. Original ambalaža i besprekorno stanje se podrazumevaju. Moji svi modeli su k'o iz radnje...;)

Lambo je star puno godina, i u super je stanju, osim što mu je ogrebana šoferka, ali zbog kvadrata nemam sve ambalaže, živim u malom stanu... Imam postolje... Inače mi je draga uspomena taj lambo, ali bih dao za Volgu, jer je to vozio moj deda, i sad me to podsetilo... A Uaz Buhanku? Imaš li i daješ li?

Danasnji ulov na Zmaju nemaju vise treba da dobiju za 10-ak dana cena 550 din

Prilozi

• itemsPhotosEncrypter.php?0-41489.jpg
    itemsPhotosEncrypter.php?0-41489.jpg
    30,6 KB · Pregleda: 3
  • itemsPhotosEncrypter.php?0-41491.jpg
    itemsPhotosEncrypter.php?0-41491.jpg
    39,9 KB · Pregleda: 2
  • itemsPhotosEncrypter.php?0-38778.jpg
    itemsPhotosEncrypter.php?0-38778.jpg
    30,4 KB · Pregleda: 5
  • itemsPhotosEncrypter.php?0-38790.jpg