AUTOMOBILI U RAZMERI

Ajjjaaoooooo :sad2::sad2::dash::dash:

MotorShow%20Essen%202008%20-%2001.JPG

MotorShow%20Essen%202008%20-%2003.JPG

Već sam uzimao od njih. Imaju dobar asortiman,relativno dobre cijene ali im je skupa poštarina (27.- eura) i imaju visok nivo poslovnosti. Naime,jednom prilikom mi je stigla Lancia koja nije bila dobro pričvršćena za postolje pa se u transportu izgrebala i par stvari je bilo slomljeno. poslao sam im slike i odmah sam dobio drugu. Sve u svemu,prodavci za preporučiti.

Pozdrav svim kolekcionarima. Ja sam nov na forumu. Bavim se sakupljanjem maketa automobila i kamiona skoro 30 godina i imam trnutno 621 model. Imam običnih koje sam sačuvao iz detinjstva a imam dosta dobrih maketa koje sam kupio zadnjih 6-7 godina. Za svaku maketu imam sliku pa bih zamolio ako neko hoće da mi objasni kako da objavim sliku neke dobre makete na forumu pošto sam skoro kupio kompjuter pa nisam još sve naučio.:bye:

Da li neko zna jel ima modela na benzinskoj pumpi ZMAJ idem za BG pa da svratim

Ako nisi već bio da znaš da na zmajevoj pumpi sa desne strane u pravcu Surčina uvek ima dobrih modela. U onoj preko puta tj. sa desne strane u pravcu Beograda uvek je slabija ponuda skoro da neme ništa. To znam pošto tu stalno prolazim kamionom i uvek kupim neki model. I na MOL i LUK-OIL pumpama ima dobrih modela ali su skuplji nego na jugopetrolovim. Jugopetrolove pumpe imaju dobre cene skoro kao u hipermarketima. Pozdrav.:bye:

A dugo vremena me bilo sramota što Ja matori konj (imam 41god.) skupljam makete pa sam se uvek sakrivao od kolega kad odemo u neki hiper market da bih kupio maketu. A inače vozim kamion, zagriženi kamiondžija. Dosta maketa kupujem na putu i u inostranstvu. I tako godinama kupujem svratim kući i ostavim maketu. Kad sam ih pred n. godinu izvadio i poređao sve na jednom mestu tek tada sam video koliko ih imam, bukvalno cela soba! Onda sam počeo lepo da ih ređam i razvrstavam (automobili, kamioni, motori, autobusi, građ. mašine) Tada je bila emisija o mom hobiju na lokalnoj tv i nisam verovao koliko je bilo interesovanja i koliko me ljudi podržava u tome. U kuriru od 06. 12. 2009. ima članak o mojoj kolekciji pod naslovom vozi 700 automobila. Sad se spremam da napravim vitrinu i da ih sve poređam na jednom mestu odprilike jedan ceo zid od 4 metara. Jer sada stalno dolaze ljudi i hoće da vide. A od skoro i moja supruga je počela da sakuplja makete ali samo kamiona! Staro pravilo kad mu ne možeš ništa ti mu se pridruži!

Back