Ja kad sam kupio mog prvog, (za sada nazalost i jedinog) Pochera odusevio sam se kad sam video sta je unutra. . . Bukvalno sma pao na dupe, Na kraju skoro da fali smao da se sipa benzin i teraj. . . Kad se sklopi motor sve bude kao kod pravog. Klipovi rade, okrece se ventilator, , , Covek da ostane bez daha. Meni je to bilo zadovoljstvo raditi i ono, kako uradis koji deo i kad ga nadovezes sa nekim drugim onda se jos vise odusevis kako sve stoji i radi. . . Najvise me je odusevila kutija menjaca kada sam je sklopio i kad sam video da je tu menjaca najmanje i da je zapravo tu glavni deo kocionog sistema i ono kako je to nekome palo na pamet tako da namesti jos ne znam, ali da je zadovoljstvo raditi jeste i vredi svake pare date na njega. Zato sada i kad kupujem smao gledam da bude sto vise delova i sto detaljnije jer je zadovoljstvo koji covek ima kad ih radi neopisivio. . . Skoro pa kao da pravis prava kola. . . Jedino sto me nervira je farbanje jer nisam bas najumesniji u tome

i ruke mi jako drhte ali zato kad dodje sklapanje. . . Nista ne volim vise od toga