AUTOMOBILI U RAZMERI

Koliko sam ja upucen, to je novinsko izdanje od pre par godina i to je ostalo viska, valjda je casopis bio skup i nije se kupovao ili tako nesto. . .;)

Malo sam progooglao, ali nisam puno inf. našao o seriji osim:
izdavala je kuća Atlas Verlag, nekakav popis modela nisam našao, ali pojavljuje se 4 modela:

1. VW Buba "Brezelkaefer"
2. NSU TT
3. Borgward Isabela
4. MB 300 SL

MB se može naručiti i na njihovoj stranici, skupa sa brošurom košta 3,90 EUR.
Uz tu Autoklasiker seriju, imaju još i neku seriju dostavnih vozila, Bugatti-ja i DDR vozila, isto u 1/43.

Wartburg 353 by DeAgostini/Ist, malo dorađen...

Prilozi

• DeAgostini Wartburg 353.jpg
    DeAgostini Wartburg 353.jpg
    32,5 KB · Pregleda: 12
  • DeAgostini Wartburg 353 5.jpg
    DeAgostini Wartburg 353 5.jpg
    31,7 KB · Pregleda: 14
Lepo je sakupljati gotove modele, ali nema većeg zadovoljstva od modela sastavljenog sopstvenim rukama. Pričao sam kad sam otvarao ovu temu o modelima Pocher u razmeri 1:8. Pa evo da vidite po neki detalj uputstva za sklapanje jednog starog Mercedesa...

20tf80p.jpg

fu19o8.jpg

senacx.jpg

5y9n4j.jpg

Šteta je što se puno toga ne vidi spolja, ali je zadovoljstvo znati šta ste uradili!

Lepo je sakupljati gotove modele, ali nema većeg zadovoljstva od modela sastavljenog sopstvenim rukama. Pričao sam kad sam otvarao ovu temu o modelima Pocher u razmeri 1:8. Pa evo da vidite po neki detalj uputstva za sklapanje jednog starog Mercedesa...

Šteta je što se puno toga ne vidi spolja, ali je zadovoljstvo znati šta ste uradili!

Ja kad sam kupio mog prvog, (za sada nazalost i jedinog) Pochera odusevio sam se kad sam video sta je unutra. . . Bukvalno sma pao na dupe, Na kraju skoro da fali smao da se sipa benzin i teraj. . . Kad se sklopi motor sve bude kao kod pravog. Klipovi rade, okrece se ventilator, , , Covek da ostane bez daha. Meni je to bilo zadovoljstvo raditi i ono, kako uradis koji deo i kad ga nadovezes sa nekim drugim onda se jos vise odusevis kako sve stoji i radi. . . Najvise me je odusevila kutija menjaca kada sam je sklopio i kad sam video da je tu menjaca najmanje i da je zapravo tu glavni deo kocionog sistema i ono kako je to nekome palo na pamet tako da namesti jos ne znam, ali da je zadovoljstvo raditi jeste i vredi svake pare date na njega. Zato sada i kad kupujem smao gledam da bude sto vise delova i sto detaljnije jer je zadovoljstvo koji covek ima kad ih radi neopisivio. . . Skoro pa kao da pravis prava kola. . . Jedino sto me nervira je farbanje jer nisam bas najumesniji u tome :rumenko: i ruke mi jako drhte ali zato kad dodje sklapanje. . . Nista ne volim vise od toga :D

Back