AUTOMOBILI U RAZMERI

Poslije malo sušnijeg perioda jedan novitet.
Ništa specijalno ali zanimljiv model kojeg sam nabavio dosta povoljno (ukupno 26,00 eura)
-APE SELESSINA (PIAGGIO) iz 2007 od ITALERI-a,naravno u 1:18.
Model od metala (bijelo je plastika) koji je dosta dobro urađen i ,zahvaljujuči činjenici da ni orginalni model nije prekomplikovan,ovaj modelčić izgleda dosta vjerno odrađen.U Italiji,po radnjama se cijena kreće (normalna) od 22,00 do 28,00 eura tako da sam dosta zadovoljan i cijenom ,kao i brzinom dostave,naime stiglo mi je peti dan na kučnu adresu.

Prilozi

• DSC00016.jpg
    DSC00016.jpg
    29,3 KB · Pregleda: 12
  • DSC00019.jpg
    DSC00019.jpg
    20,9 KB · Pregleda: 9
  • DSC00020.jpg
    DSC00020.jpg
    34 KB · Pregleda: 9
  • DSC00021.jpg
    DSC00021.jpg
    33,6 KB · Pregleda: 8
Poslije malo sušnijeg perioda jedan novitet.
Ništa specijalno ali zanimljiv model kojeg sam nabavio dosta povoljno (ukupno 26,00 eura)
-APE SELESSINA (PIAGGIO) iz 2007 od ITALERI-a,naravno u 1:18.
Model od metala (bijelo je plastika) koji je dosta dobro urađen i ,zahvaljujuči činjenici da ni orginalni model nije prekomplikovan,ovaj modelčić izgleda dosta vjerno odrađen.U Italiji,po radnjama se cijena kreće (normalna) od 22,00 do 28,00 eura tako da sam dosta zadovoljan i cijenom ,kao i brzinom dostave,naime stiglo mi je peti dan na kučnu adresu.

I ti si ju nabavio... Dosta "opskurnih" modela u zadnje vrijeme, prvo onaj Biante, sad ovo...:ok:

Pozz Hemi i dobrodosao na forum :bye:
Borgward je iz te serije.
Danas sam obisao pumpe ali nista nisam nasao od modela 1/43

:bye:

Kažeš, nema ništa... Što su već sve ono što se tu spominajlo da bude po NIS benzinskima prodalo??? Kod vas barem toga i bude. Kod nas na pumpama - trenutno - štanga, nema ništa, evtl neki Welly ili New Ray krš u 1/43, i naravno, tu i tamo one BBurago nakaze u 1/43... A ni po trgovinama ništa bolje nije... Vrijeme je Secesije... :hahaha:

E... zapravo jedino što sam vidio, na jednoj pumpi, to su one Fiat Marea, Polizia di stato Alto Adige

MaistoFiatMareaPolizia.jpg

Poslednja izmena:

Back