AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo tek sad sam pogledao na netu.............. Ja iskreno nisam ni znao za tu firmu :rumenko: vidim svasta prave i to nimalo naivno :ok:

Biante-VK-Brock-1.jpg

p1000800m.jpg

DSC01171.JPG

Poslednja izmena:
BROCK AUSTIN 7 ,negdje oko 1959 godine od BIANTE-a... Model napravljen te god., ili je iz te godine???

Model predstavlja prvo trkaće auto koje je sastavio Peter Brock sa četrnaest godina. Kasnije je on bio prvak Australije ...............itd. Kako je on rođen 1945 ,a sa četrnaest godina je ovo napravio moja pretpostavka je ja je on stvarni model napravio oko 1959-te.
Inaće je za osnovu (dakle šasija i motor) iskoristio stari Austin 7 koji se proizvodio 30-ih godina.
Inaće Biante ima dosta dobrih modela i nisu ni jeftini.

Model predstavlja prvo trkaće auto koje je sastavio Peter Brock sa četrnaest godina. Kasnije je on bio prvak Australije ...............itd. Kako je on rođen 1945 ,a sa četrnaest godina je ovo napravio moja pretpostavka je ja je on stvarni model napravio oko 1959-te.
Inaće je za osnovu (dakle šasija i motor) iskoristio stari Austin 7 koji se proizvodio 30-ih godina.
Inaće Biante ima dosta dobrih modela i nisu ni jeftini.

Sve sam video.... Nisu ni jeftini??? Kako i da budu kad je svaki drugi limitiran na 1000, ili 2000 kom z;)

Hvala puno za katalog. Definitivno proizvodjac no.1 (po mom misljenju) i jedini cije modele za sada i ubuduce zelim da skupljam. z:poz:

A jel ima nesto od kamiona u razmeri 1:50 i neka okvirna cena?

Imas. Proizvodjace NZG, Conard i Corgi. Koliko znam oni rade svi u 1:50 i to bas kao ovaj, sa 4 osovine. Za ostale ne znam. Cene su dosta sarolike ali od oko 80$ za NZG, conrad preko 100 ako se nevaram i Corgi oko 70 mada Corgi radi samo kipere dok ovi ostale rade i mesalice i pumpe za beton. Herpa ne radi u 1:50 nista. Kad dodjem sa puta dacu ti i linkove ako te zanima. Inace za Scaniu, na njihovom sajtu u shopu imas par cetvoroosovinaca i cena je preko 50 evra ako se nevaram i razmera je 1:50. A ako te zanimaju i tegljaci i ostatk onda mozes da pogledas i Motorart. Oni rade iskljucivo Volvoa i nesto malo Saab.

Back