AUTOMOBILI U RAZMERI

neuesbild.th.jpg
[/URL][/IMG]

Hvala, svraticu da vidim sta ima;) Sada nisu samo kamioni u igri, gledam sta da uzmem da pocnem moju 1/43 kolekciju:D

Prvo odluci da li ces da sakupljas sve modele u 1/43 ili samo novije ili oldtajmere.
Pocni prvo sa Cararamom(kod nas sto sam video ima oko 50-ak modela) ona je medju jeftinjima a dobra je izrada za tu cenu.Obavezno pokupuj Skode na koje naletis,pa kasnije prelazi polako na one malo skuplje

Prvo odluci da li ces da sakupljas sve modele u 1/43 ili samo novije ili oldtajmere.
Pocni prvo sa Cararamom(kod nas sto sam video ima oko 50-ak modela) ona je medju jeftinjima a dobra je izrada za tu cenu.Obavezno pokupuj Skode na koje naletis,pa kasnije prelazi polako na one malo skuplje

Pa bice i novijih a i oldtajmera, mada sam slabiji na oldtajmere;) Sto se cararame tice, tu bi uzeo neke modele za koje sam nasao i procitao da su izradjeni bas dobro cak i na nivou nekih skupljih proizvodjaca, a Skode cu obavezno uzeti sve na koje naletim, posebno one starije modele. Takodje sam odlucio da necu skupljati policijske, vatrogasne i slicne izvedbe, samo obicne tj. civilne i poneku trkacku varijantu.

Malo sam u gužvi ali sam ugrabio minutu da samo prijavim novitet.
VOLVO XC 90 V8,2005 od Motorart-a U osnovi model je Welly ali je malo urađeno na detaljima i nije loš.

Prilozi

• DSC00001.JPG
    DSC00001.JPG
    70,6 KB · Pregleda: 7
  • DSC00002.JPG
    DSC00002.JPG
    56,2 KB · Pregleda: 7
  • DSC00004.JPG
    DSC00004.JPG
    85,5 KB · Pregleda: 12
  • DSC00005.JPG
    DSC00005.JPG
    92,7 KB · Pregleda: 10
Mislim da bi to svima odgovaralo.:super:
Svaka cast kolega na ideji :hvala:

Ja sam ozbiljno poceo da razmisljam o tako necemu kad ste poceli da pricate ali za mene ovde. Da postanem uvoznik pa da tako nabavljam novitete :) Ali prica nazalost nije tako jednostavna i ne moz'. Kao studentu zabranjeno mi je da radim bilo gde osim na faxu, a sa druge strane ovde prodaja koliko vidim ide ocajno!!! Znam za modele koji se prodaju jos od februara-marta i bez kupaca su, a cene su otprilike kao i kod proizvodjaca tako da onda. . . Ako bi otvorio tako nesto sam bi sebi bio najbolja musterija :D :rotf:

Inace da se pohvalim sa novitetom:

152723.jpg

Cekam sada da mi se posalje :)

Pravi je, nema sta:D Jos samo da nadjes neku masinu da mu natovaris na niskonosecu;)

Siku je skoro izbacio Skaniju R troosovinca kipera sa ovakvom niskonosecom i na njoj bulduzer Liebherr, ne izgleda uopste lose. . . cak sta vise ako mi se ukaze prilika nabavicu jednu kompoziciju:)

Videcemo za prikolicu jos. Hteo sam da nabavim takvog Max Bögl-a pa da ga parim sa mesalicom ali nigde ne mogu da nadjem da ga uzmem.
A za Siku... On mi je diskutabilan. Dok sam isao u BP redovno sam nalazio njegove modele ali detalji i boja mi se nisu nikako svidjali. A prikolice su dosta lose bile uradjene. Kontao sam uvek da uzmem nekog ali kad pogledam cenu pa kad zagledam model, nije to to. Pre nekoliko meseci sam se opet zagrejao za Siku da uzmem dizalicu u 1:55, izgleda vise no super i skoro sam je i uzeo (cena im je dosta povoljna za tako nesto) ali kad sam nasao detaljniju sliku i kad sam video tockove... Momentalno sam digo ruke... Neverovatno kako su zaj... tako dobar model na necemu tako glupom...

Ja sam ozbiljno poceo da razmisljam o tako necemu kad ste poceli da pricate ali za mene ovde. Da postanem uvoznik pa da tako nabavljam novitete :) Ali prica nazalost nije tako jednostavna i ne moz'. Kao studentu zabranjeno mi je da radim bilo gde osim na faxu, a sa druge strane ovde prodaja koliko vidim ide ocajno!!! Znam za modele koji se prodaju jos od februara-marta i bez kupaca su, a cene su otprilike kao i kod proizvodjaca tako da onda. . . Ako bi otvorio tako nesto sam bi sebi bio najbolja musterija :D :rotf:

Inace da se pohvalim sa novitetom:

152723.jpg

Cekam sada da mi se posalje :)

Pravi je model... Imas ukusa:super:

Back