AUTOMOBILI U RAZMERI

Moji noviteti

Konacno i neka scania posle duze vremena da mi dodje u posed :) Ovakvih do sada nisam imao nijednu. . .
151863.jpg

Ovaj je manje-vise slucano dosoa u moj posed. Cena je bila dosta povoljna, a ovakvi se jako retko vidjaju za male pare, a i uopste pa greota propustiti
151924.jpg

A cela prica o ova tri modela je krenula zapravo od ovoga. . . Nista posebno, jos jedan MAN u kolekciji, sa kojim je se neko knacno priblizio mercedesu u kolekciji (momentalno je 13:13 :) ). Inace ovih gartner kontejnera i prikolica sam se posteno nagledao kada sam putovao u Budapest 2007/2008 kod devojke, uvek ih prepuna carina, pa nisam mogao da mu odolim. . . Podestio me na neko vreme kojeg vise nema. . .
151078.jpg

Svaka cast, Skanija je super:D Vidim sve je od Herpe;)

Svaka cast, Skanija je super:D Vidim sve je od Herpe;)
Hvala :) Scaniji se inace i kabina podize tako da je kompletna moglo bi se reci :) Ince kod mene sada sve samo hepre dolaze jer sve kupujem preko e-bay-a i onda ako ne znam kakav je prozvodjac necu da kupujem. A Herpinih modela ima najvise da se kupi ovde u SAD, za AWM-ove modele bude nesto ali samo iz Engleske (postarina), a od nemaca skoro nista i ne uzimam (samo jednom) jer je postena postarina ili previse bude (vecina bi da salje samo preko DHL-a a onda postarina bude oko 40 evra sto celu transakciju ucini besmislenom) mada oni imaju najraznovrsniju i najblju robu :)
Nasao sam par modela Volvoa od Motorarta ali mi izgleda kao skupo kockanje. Video sam da Motorart ima nekoliko fela kvaliteta izrade i onda mi glupo da dajem pare na neke krseve koji nelice ninasta. . . A sto je najgluplje zivim u 4 gradu po velicini u SAD i najvecem na jugu i skoro da nema nijedna prodavnica za modele. . . Znam za 4 i sve su samo modeli na sklapanje, a u razmeri sto ja sakupljam nema nista, ili ako vec ima neki onda je diskutabian kvalitet, a cena ko Herpa pa onda sto se igrati :)

Hvala vama kolega,i hvala prifitilju bez koga nista ne bi bilo,ovoje bio jedan od dugo ocekivanih modela:hvala::klap::super:

I ja cu da iskoristim ovu priliku da se jos jedno javno zahvalim kolegi Peri koji nam je omogucio da obogatimo svoje kolekcije ovim divnim modelima o kojima smo do pre nekoliko dana samo mogli da sanjamo, a za nekoliko dana cemo ih imati na svojim policama...:klap::klap::klap::klap::klap:

Back