AUTOMOBILI U RAZMERI

Ma braticu nevolim auta na sklapanje ali uzivam kada ga vracam u zivot.Auz to bratac stigla kod nas gomila cararame 1\72 koje ti volis,pa mi reci otprilike sta ti trba da isprevrcem tamo ako mogu da ti nadjem nesto.:D

Svaka cast,svidja mi se to sto radis. I ja sam nabavio puno modela spremnih za restauraciju(ali nemam ih gde raditi,pa cekaju da nadjem svoj neki kutak),a najvise zahvaljujuci goranu p,extra lik!!!
Kazi mi gde nabavljas te oldtajmere u 1:43,ja prevrnuh ceo NS i jako slaba vajda..
Sta sve koristis za restauraciju,koje farbe,razredjivace,sve me zanima!?

Evo stiglo jos malo modela u kolekciju 1/43

134392.jpg

149295.jpg

136528.jpg

149562.jpg

Svaka cast,svidja mi se to sto radis. I ja sam nabavio puno modela spremnih za restauraciju(ali nemam ih gde raditi,pa cekaju da nadjem svoj neki kutak),a najvise zahvaljujuci goranu p,extra lik!!!
Kazi mi gde nabavljas te oldtajmere u 1:43,ja prevrnuh ceo NS i jako slaba vajda..
Sta sve koristis za restauraciju,koje farbe,razredjivace,sve me zanima!?

Nesto nabavim na buvljaku u jagodini kada ima a retko,nesto sam nabavio kroz zamenu sa bane ns,imao je nesto duplikata,nesto mi donose peijatelji rodjaci kada nalete na nesto,a od materijala koristimsva prirucna sredstva ,plastika lim,karton,i cuvam modele koji se nemogu popraviti i koristim ih za delovei onda prepravljam.Najlepse ih farbam auto lakom.Uradis pripremu kao za pravi auto i onda farbanje.:DDosta sam modela uradio i zasada mi dobro ide.:)

Zaboravih vam rec da mi je prosle sedmice jedan tip iz Podgorice prodavao 10-ak ferari modela po cijeni od 4€ (komad naravno) razmjera 1:24, meni ni malo zanimljiva ali ako neko ima interese neka se javi pa cu ovog cigu kontaktirat' mozda ih nije prodao...

Pa "magarce" (nemo' da si se naljutio slucajno) jedan sto mi nijesi rekao da skupljas i automobile... imam ovakvu alfu samo u crnoj je boji razmjera 1.43, vjerovao me ili ne platio sam je 0,70€... Ako ti j interesantna mozes je dobit' samo kad to sad Bog zna... Ko zna kad cu opet put Srbije...

ma braticu ne ljutim se :hahaha:prvenstveno sakupljam automobile u razmeri 1\43,a kamione 1\87:D

Ja kupio preko e-baya kirbijevu pumpu za beton, 1/87 i sav se ponadao da ce biti lepo sklopiti je i da ce biti lako popraviti sta je onaj predhodni zabrljao, kad ono. . . Kamion je boli glava u svakom slucaju, tetalji i sta su mu mogucnosti sa jedne strane, a sa druge kako ga je lik zakrmacio :(
Tako da od mog noviteta ko zna na koliko nema nista, dok ga prvo skroz ne rasklopim, ocistim (ako neko zna kako da najbolje skinem lepak nek se javi), a onda opet sklopim (e to ce kak ovidim biti najlakse). . .
A ja se bas ponadao da ce biti nesto. . .

uuu lepo lepo
ja sam imao dva mustanga te razmere i moj sesric ih je uzeo u svoje ruke i mozete da zamislite sta im je uradio ni restauracija ih ne bi vratila u zivot :dash:
a jel ima jos neko da skuplja modele razmere 1.18 i 1.24

U mojoj kolekciji ima svega, od 1:160 do 1: 8. Šta te posebno interesuje?

E majstori ima li neko od vas koji sastavlja Auta imam jednu kutiju od Revell 1:24 .Jednom sam pitao evo opet mozda zeli neko da se muci pa izvoli,To je Mercedes 300 slr mile miglija i McLaren mercedesmp 4/12 .To je ono 2 auta i 8 basis farbe +poster Mille Miglija 42x59,4 cm.Stoji mi u kutiji desetak godina.

E majstori ima li neko od vas koji sastavlja Auta imam jednu kutiju od Revell 1:24 .Jednom sam pitao evo opet mozda zeli neko da se muci pa izvoli,To je Mercedes 300 slr mile miglija i McLaren mercedesmp 4/12 .To je ono 2 auta i 8 basis farbe +poster Mille Miglija 42x59,4 cm.Stoji mi u kutiji desetak godina.

Meni bi dobro dosao Mercedes SLR. Takav kit sam trazio kod nas ali bezuspesno.

Back