AUTOMOBILI U RAZMERI

Mislis ovako nesto... Ovo, ono... Bele cipele, kozna jasa...:hahaha: Al sam voleo ovaj kamion.

malikamionnarandzastebo.jpg

Da, samo sa manjim igrackama :)

Evo posle dva ipo meseca da pozdravim kolekcionare naravno one koji su bili korektni kao Ivan,Gligi i ostali da ne nabrjajam.Ali na zalost ima nas i drugaciji kao sto je drug Boki Boki koli nije nasao za shodno ni posle dva ipo meseca da dodje 23 km daleko da podigne auta koja je narucio da mu donesem iz nemacke.Zvao sam ga 3-4 puta uvek je govorio puno posla sledece nedelje se vidimo i tako nesto da bi mi zadnje nedelje rekao da nema novca pa ja njega da nazovem da se govorimo kako on da preuzme te autice.Verujte ja donesem po nabavnoj ceni a po neki i dzabe .Oje narucio 4kom ja racunam tu je blizo 20 km do mene pa mu donesem 15 kom a on ne nadje shodno da dodje da ih uzme pa onda znate sami koje je to razocarenje za mene bilo.Ovo je samo da znate dragi kolekcionari naravno sa postenim i iskrenima i dalje saradnja.

Evo posle dva ipo meseca da pozdravim kolekcionare naravno one koji su bili korektni kao Ivan,Gligi i ostali da ne nabrjajam.Ali na zalost ima nas i drugaciji kao sto je drug Boki Boki koli nije nasao za shodno ni posle dva ipo meseca da dodje 23 km daleko da podigne auta koja je narucio da mu donesem iz nemacke.Zvao sam ga 3-4 puta uvek je govorio puno posla sledece nedelje se vidimo i tako nesto da bi mi zadnje nedelje rekao da nema novca pa ja njega da nazovem da se govorimo kako on da preuzme te autice.Verujte ja donesem po nabavnoj ceni a po neki i dzabe .Oje narucio 4kom ja racunam tu je blizo 20 km do mene pa mu donesem 15 kom a on ne nadje shodno da dodje da ih uzme pa onda znate sami koje je to razocarenje za mene bilo.Ovo je samo da znate dragi kolekcionari naravno sa postenim i iskrenima i dalje saradnja.

Jel imas nesto trenutno za prodaju ?
zanimao bi me BMW bilo koji

Isto problem sa istim likom.Kad je trebalo da mu se posalju autici onda je bilo sve ok.A kad je trebao on meni da posalje autice onda je odjednom izgubio modelcic rasprodao kutijice za neke neverovatne pare,ne odgovara na telefon....:confused:
Ne mogu da razumem ljude koji nisu od reci(prave od usta dupe)ako nisu u stanju da ispostuju dogovor onda ne treba to ni da rade tj da pomognemo jedni drugima u sakupljanju modelcica
Sta vam je ostalo od modelcica za prodaju?

Pozdrav svim postenim kolekcionarima

Posten covek ispadne budala :dash:

E pa prijatejlu tako je to ja sam samo hteo da pomognem jer znam da nema tamo da se nadje sve sto covek pozeli pa sam zato i svakoga ko je hteo pre toga pitao aza cenu naravno po kupovnoj kao u katalogu a i mnogo manje jer sam se sa tim prodavcima cenkao da nebiste vi koje ja ne poznajem sto manje platili a ja sam to donosio dzabe.A za te autice ima ih jedno 15 kom a ima i jedan BMW ali nazovitena tel 0638359276 mario pa ce vam on reci .Ja sam ostavio kod njega ili na strani 180 nenamasivi pa ga pitajte.pozdrav svima.

Zdravo kolege.Nije me bilo odavno ali vas pratim redovno.Ivane majstore bravo za model.Esada nemojte da se smejete.Iako ne sakupljam traktore,na buvljaku se pojavio model kome nisam mogao da odolim.Traktor je u razmeri 1\18,ima amortizere na tockovima koji se pokrecu levo desno.Kabina je kompletna,volan sa rucicom gasa,dole desno kocnica,dole levo kvacilo,i rucica menjaca sa reduktorom,videce te na slikama.Pomoc,ko bi moga da proizvodi ovaj model ikoji je ovo traktor?:D

Prilozi

• P8160061.jpg
    P8160061.jpg
    23,6 KB · Pregleda: 10
  • P8160062.jpg
    P8160062.jpg
    20,2 KB · Pregleda: 8
  • P8160063.jpg
    P8160063.jpg
    28,3 KB · Pregleda: 7
  • P8160064.jpg
    P8160064.jpg
    24,7 KB · Pregleda: 9
Sada jos modela koje moram da vratim u formu.BUGATI ROYAL(DELPRADO),CADILAC V 6 1931(SOLIDO),RENO 5 TL (NOREV),FIAT TOPOLINO (bio je u uzasnom stanju sav u delicima i vec sam poceo sa sklapanjem,vidi se da mi neki delovi fale i moram da ih pravim)

Prilozi

• P8160068.jpg
    P8160068.jpg
    21,3 KB · Pregleda: 12
  • P8160069.jpg
    P8160069.jpg
    24,8 KB · Pregleda: 8
  • P8160072.jpg
    P8160072.jpg
    17,5 KB · Pregleda: 9
  • P8160066.jpg
    P8160066.jpg
    19,2 KB · Pregleda: 7
  • P8160067.jpg
    P8160067.jpg
    17,7 KB · Pregleda: 10
I evo cetiri lepa modela.OPEL ASTRA GTC (MINISHAMPS,ispustio sam ga i polomio retrovizor moram da lepim:sad2:)PEUGEOT 604(NOREV),FORD COUPE 1932(YATMING),HAMER H2 (CARARAMA)Svi su u razmeri 1\43.

Prilozi

• P8160070.jpg
    P8160070.jpg
    17,3 KB · Pregleda: 6
  • P8160071.jpg
    P8160071.jpg
    16,4 KB · Pregleda: 5
  • P8160073.jpg
    P8160073.jpg
    20,3 KB · Pregleda: 5
  • P8160074.jpg
    P8160074.jpg
    23,4 KB · Pregleda: 5
Zdravo kolege.Nije me bilo odavno ali vas pratim redovno.Ivane majstore bravo za model.Esada nemojte da se smejete.Iako ne sakupljam traktore,na buvljaku se pojavio model kome nisam mogao da odolim.Traktor je u razmeri 1\18,ima amortizere na tockovima koji se pokrecu levo desno.Kabina je kompletna,volan sa rucicom gasa,dole desno kocnica,dole levo kvacilo,i rucica menjaca sa reduktorom,videce te na slikama.Pomoc,ko bi moga da proizvodi ovaj model ikoji je ovo traktor?:D

Oooooo:bye::bye::bye:
Bogami!!! Za mene je ovo rebus :think: Ja nemam pojma... Ali mislim da ce moderator, ili goran p znati.:super:

U pitanju je Zetor 8011. Inace, to je model na baterije (nesto poput Mehanotehnikinih daljinskih je imao). Mislim da je u pitanju firma Crystal KDN, ali nisam siguran. Bio je dosta popularan model u Ceskoj, Slovackoj, Poljskoj...

Poslednja izmena:
U pitanju je Zetor 8011. Inace, to je model na baterije (nesto poput Mehanotehnikinih daljinskih je imao). Mislim da je u pitanju firma Crystal KDN, ali nisam siguran. Bio je dosta popularan model u Ceskoj, Slovackoj, Poljskoj...

Bravo majstore tacno imam i daljinski a na daljincu se nalazi volan koji pomocu sajle koja ide od daljinskog do traktora okrece tockove.Baterije sluze za napred nazad.Ubio sam se trazeci ga ,:dash::D gde li si ga iskopao:think: svaka cast:klap: i hvala.:ok:

Back