AUTOMOBILI U RAZMERI

Mojim modelima ne mogu ni primirisati djeca jer mi se nalaze u kancelariji (u firmi).
To je samo za moje oči.

To Bane NS

Evo ti slika napravljena par minuta prije kupovine. Pogriješio sam za cijenu (veća je za 2 € )

Danas sam konacno kupio police samo za manje modele (1:24, 1:32, 1:64, 1:72 ...).

IMG_0414-11-1.jpg

A evo kako se uklapa u ceo podrum.

IMG_0417-1-1.jpg

Samo Mustanzi u 1:18.

IMG_0415-1-1.jpg

Ostatak, svi 1:18.

IMG_0416-1-1.jpg

Nalaze se u podrumu u koji ja udjem jednom dnevno sat vremena za trcanje i nekad gledam TV. Cale, keva i brat isto retko ulaze u podrum. Tako i da nema bas prasine. Prasinu obrisem sa njih mozda jednom u 3 meseca.

Najgore je bilo kad sam ih drzao u svojoj sobi, stalno prasina na njima.

@ 68Mustang428CJ
Zaboravih da ti pohvalim kolekciju, super je! ..mada mnoge tvoje modele sam vec video na prethodnim stranama.. Koliko vidim imas jos dosta prostora (zidova) za njih. Ja sam vec kritican sa parkingom. Zena ce me ubiti ako uzurpiram jos koji zid.. Salim se, nije problem zena nego mali stan..

Sto je danas bio dobar dan ...

Ajde da krenem sa ovim vecim.

Od leva prema desno, Hummer H2, 1955 Oldsmobile 88 i Chevrolet Monte Carlo SS NASCAR (Tony Stewart), svi 1:18.

IMG_0414-12-1.jpg

A sad ovi manji, 1:72 Johnny Lightning. Ako nekoga interesuje koji su tacno modeli, mogu napisati, ima ih ukupno 36.

IMG_0415-3-1.jpg

I jos ...

IMG_0416-3-1.jpg

I jos ...

IMG_0417-2-1.jpg

Te sto sam poslao Hemiju sam kupovao u prodavnici i cini mi se da sam placao $5 svaki.

Ali znam da na internetu se mogu naci jeftinije. Vecinu ovih modela koje sam ja danas dobio sam placao $3. Nekoliko njih su $2, nekoliko $4, jedan je bio $6, ali vecina je $3.

Ista 'Cuda koju sam poslao Hemiju sam sad mogao dobiti za $3, a ja sam tad platio $5 kad sam njemu slao.

Back