AUTOMOBILI U RAZMERI

Danas dobio od žene:
-MINI COOPER S CABRIO,WELLY,1:18 ali nisam uspio naći koje je godište.
Do sada sam izbjegavao ovog proizvođaća ali kako mi je ovo njhov drugi model i zadovoljan sam sa njim ne vidim razlog da bježim od njih.pogotovo što i cijena nije velika,18,00 €.
Inaće sam neki dan naručio tri modela preko www.allcarmodels.com i obavješten sam da su to poslali jučer,te da mogu očekivati pošiljku za 5 do 8 radnih dana.kada stigne,ako stigne više detalja.

Ovakav?

c5_1.JPG

Najnovije iz moje kolekcije: NASCAR modeli, svi 1:18.
Sa leva prema desno: Ford Fusion (Carl Edwards), Dodge Charger (Kasey Kahne), Chevrolet Monte Carlo (Jimmie Johnson) i Chevrolet Monte Carlo (Jeff Gordon).

Nisu bili jeftini ($30 svaki), ali NASCAR.com trazi $65 za svakog i to su manji (1:24) tako da mislim da sam odlicno prosao.

IMG_0414-7.jpg

Odakle ti lova frajeru?!
Svaki dan po dva tri u 1:18, to je prilicna svota mesecno. A student. I pokusava da nas ubedi da je tamo teze ziveti nego ovde. Koga ti foliras? :D
Ja dok sam studirao, jedva da sam imao za pivo. A za nike i prvi polovni komp sam se morao baviti mutnim radnjama.

Imam bogatog tatu :lol:

Sala. Nisam bas dugo kupovao diecast modele pa onda kad naletim jeftino kupim. Imam poprilicnu sumu ustedjenu dok sam radio u Wal-Martu; to sam planirao cuvati za down payment za Ford Interceptor, ali malo po malo izvlacim.

Radio sam puno radno vreme u Wal-Martu 7 meseci, a za nista nisam trosio pare, sve na banku islo.

Mustanga su cale i keva platili, za pickupa sam dao $5,000 za ucesce i dalje mi je ostalo nekoliko hiljada za ucesce za Interceptora.

Sad ce leto, valja ponovo naci posao.

Kupio 1971 Plymouth GTX 440, crni.
ERTL
Odlicno je uradjen, ogromna razlika izmedju ERTL-a i recimo Road Signature
Podize se na haubi i onaj deo da udje vazduh - ne znam kako se zove :p
Evo slike, ali nisam nasao crnog - koji 100 puta lepse izgleda
koni1.jpg
koni6.jpg

koni7.jpg
koni8.jpg
koni14.jpg
koni9.jpg

Garwor lepo lepo...ima li kocnice?
xi xi xi :D Ko o cemu ti o kocnicama :D
Sutra idem na voznju pa cu ti javiti :D Sala mala ;)
Nema - puni su tockovi. Ali je zato, stvarno, super detaljno uradjen (kao ilustracija - u retrovizoru je staklo, a brzinometar i ostalo su udubljeni u tablu, motor full)! Vidi se na slikama.

68Mustang428CJ Koliko kosta doktore? Ovde u Americi ja ih nisam vidjao ispod $50.
Skuplji je od ostalih modela, koji su u proseku 2.500 din. On je 3.500 din, ali stvarno vredi.
I praktikovacu da kupujem samo kvalitet, ako treba samo jedan mesecno - ali da je odlicno uradjen.
Inace, ovo mi je vec cetvrti :D

Superbird Taj deo se zove Air Grabber
Hvala ptico, zapamtio ;)

Back