Automobili iz Holandije

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako i moj drugar sipao u tojotu galax ulje "sipaš i ne misliš" pa generalka :kafa:
to su karike, hilzne u cilindrima, kurcipalci, sto ja sada nemam potrebe ... a ja sta kazes moram i bregastu?
1756664830980.png

To se vidi tek kada se skine poklopac motora i proveri, u onom klipu koji si prvi okačio je vrisnula. Od lošeg ulja ili prljavštine (nemenjanja) vrisnu podizači pa se bregasta ojede.

Drugar tako nije menjao ulje dosipao samo najjeftinije (curelo) pa spalio bregastu.

To se vidi tek kada se skine poklopac motora i proveri, u onom klipu koji si prvi okačio je vrisnula. Od lošeg ulja ili prljavštine (nemenjanja) vrisnu podizači pa se bregasta ojede.

Drugar tako nije menjao ulje dosipao samo najjeftinije (curelo) pa spalio bregastu.
ma ja sam sipao najskuplje, ali hajde videcemo, bregasta ionako ide napolje, a daju novu, delovi $315.59
to je sada zenin problem, a moj da vidim sta cu sa kiom, nju ce da izadje vise od $1000
s-l500.webp

Dobiješ i set dihtunga za usisnu i izduvnu granu? Pa to je kompletno rasturanje skida se i to? Pa ti štedi na ulju kupuj "best price" :lol:

Ja već 20 god sipam isključivo mobil i kastrol. Dobro ulje ima dobre deterdžente i čisti kanale za podmazivanje pa se ne zapuše jer onda vrisne bregasta pod br 1 pa sve ostalo.

Samo kod udaranih i popravljanih po italijanskim šupama imaju zazore. Takva je i ona bembara bila čak ni far nisu naštelovali morao sam ja imbusom.
Jel da?
Nemas ti pojma.
Udarena kola se naprave da budu u bocu ako nisi znao.
Srafovi haube netaknuti,srafovi oba vlatobrana netaknuti,vezni lim fabricki,farovi fabricki,hladnjaci fabricki tako da mani se lupetanja.
A hajde nam sad ukazi koji zazor da vidimo sta to tvoje oko vidi a sto nase ne vidi.
Slika samo opranog i ne poliranog auta. Nista dirano i niste namestano. :lol:
Inace evo i slike nove iz salona pa da uporedimo. Kia je to. 🙂
Inace ova glupost koju odvaljujes za renoov motor u Mecki je glupost za medalju koja se podrazumeva kad si ti u pitanju.
Imao sam prosle godine B 180CDi 2017 a koji je presao 257k km i radio je kao sat. Pazi kad ga je kupio bracni par i kad sam startovao motor ona pita muza jel to benzinac a Mecka samo susti i ne cuje se.
IMG_20250820_191920.jpg
Screenshot_20250901_081924.jpg

Poslednja izmena:
Jel da?
Nemas ti pojma.
Udarena kola se naprave da budu u bocu ako nisi znao.
Srafovi haube netaknuti,srafovi oba vlatobrana netaknuti,vezni lim fabricki,farovi fabricki,hladnjaci fabricki tako da mani se lupetanja.
A hajde nam sad ukazi koji zazor da vidimo sta to tvoje oko vidi a sto nase ne vidi.
Slika samo opranog i ne poliranog auta. Nista dirano i niste namestano. :lol:
Inace evo i slike nove iz salona pa da uporedimo. Kia je to. 🙂
Inace ova glupost koju odvaljujes za renoov motor u Mecki je glupost za medalju koja se podrazumeva kad si ti u pitanju.
Imao sam prosle godine B 180CDi 2017 a koji je presao 257k km i radio je kao sat. Pazi kad ga je kupio bracni par i kad sam startovao motor ona pita muza jel to benzinac a Mecka samo susti i ne cuje se.Pogledajte prilog 1778456Pogledajte prilog 1778459
Džabe sad stavljaš karton i fotkaš na originalnoj se vidi da je sve krivo. Jel stvarno misliš da posle pola miliona na taksiju nijednom nije zabo auto?

U srbiji jedino možeš relativno dobar potpuno gradiran auto da kupiš

Mala šansa je da Kia bila na taxiju u Holandiji ..Pod 1 ne kupuju sa manuelnim mebjacem a Kia i automatik nije optimalno za njih a i pretežno taksiji voze bolja auta od Kie
.Oni koji daju garanciju do 48 sati da će biti na cesti ..Kao Mercedes i Volvo npr .. Njima nije ciljna grupa taxi

Mala šansa je da Kia bila na taxiju u Holandiji ..Pod 1 ne kupuju sa manuelnim mebjacem a Kia i automatik nije optimalno za njih a i pretežno taksiji voze bolja auta od Kie
.Oni koji daju garanciju do 48 sati da će biti na cesti ..Kao Mercedes i Volvo npr .. Njima nije ciljna grupa taxi
Još kako voze manuelne menjače na taksiju, skoro ušle stotine uber superba iz španije manuelci svi. Danas voze korole hibrid.
1000003090.jpg

Džabe sad stavljaš karton i fotkaš na originalnoj se vidi da je sve krivo. Jel stvarno misliš da posle pola miliona na taksiju nijednom nije zabo auto?

U srbiji jedino možeš relativno dobar potpuno gradiran auto da kupiš

Nisam pipnuo tj auto i samo sam ga oprao a u tvom mozgu ocigledno postoje neke smetnje.
Kao prvo pitao sam te gde su anomalije a kao drugo okacio sam ti auto sa tablicama a ti si se prvi prsio kako mozes da proveris kilometre na kolima iz Italije.
Pa sto sad ne proveris?
Pa sramota te da objavis jer ti pobija tu tvoju naopaku teoriju o kilometrima.

Poslednja izmena od moderatora:
Naivno sam juce prodao Kiu i to u isto vreme bilo dva kupca pa sam trljao rukice i govorio ko ce da da vise njegov auto. 😁
Proveravali i proveravali i nisu mogli da nadju nesto na sta bi obarali cenu.
Toliko o kolima koja ti nisi ni video a sramota te da okacis kilometrazu jer si nizak.
Screenshot_20250902_074714.jpg

Mislis da si zanimljiv?

Jako dobro znam zasto ovo pisem jer tebi je samo taksi u glavi a ovaj auto ne da nije bio taksi nego mozes da se ojedes zbog tvoje pakosti.
Sve ti se to vraca,ne brini.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne vidim svrhu tih prskalica ni na ksenon farovima.
Samo trose bezveze tecnost za soferku.
Inace je moj otac imao jos 1980 godine brisace na farovima na Ranaultu 18 i to je prava stvar jer se s njima i skinu ti neki insekti dok sa prskalicama ne skines nista. Znaci jos pre 45 godina.
Imao sam automobil iz uvoza gde je vlasnik iskljucio to prskanje tako sto je zicom stegao creva da ne moze da ide tecnost kroz njih a kod nas na tehnickom to mora da radi pa sam morao da skinem tu zicu a to sam video kad smo hteli da resimo problem zasto ne radi.

Back