AUTOMOBILI GODINE

brera:
Espanol:
Nešto mi se javlja brera... Najzad dočekao!!!:lol: :lol: :lol:
najzad mali ferrari,auto sa dusom i debelom istorijom. model koji je je povratio slavu alfi. :wink:
Poslednja prava Alfa... ostalo je Fiat!
75ts_fn.jpg

Ne kažem da je Fiat loš nego da je Alfa bila bolja! :wink:

Zagor BG:
2003

1) Renault Megane
Nekad je to bio sasvim lep auto... sad deluje ružno i nezgrapno. Kao potpuni laik, ne mogu a da se ne zapitam šta se postiglo tako grubo odsečenim staklom (osim što je smanjen prostor u prtljažniku, što svakako nije praktično), a nešto mi se (opet)laički javlja da to nema veze sa toliko pominjanom aerodinamikom na kojoj svi insistiraju...
Možda mi neko i pojasni...

već sam jednom spomenuo da se meni na primer automobil sviđa ali ne u ovoj skraćenoj već u ,, normalnoj ,, dužoj varijanti .
automobil je ako ništa drugo doneo pomak ili iskorak u dizajnu pa se nikome neće desiti da ga pomeša sa nekim drugim ...
o čemu je već bila diskusija vezana za BMW 3 u kojoj su svi kritikovali njegovu ,, neorginalnost ,, .

smeh:
Zagor BG:
2003

1) Renault Megane
Nekad je to bio sasvim lep auto... sad deluje ružno i nezgrapno. Kao potpuni laik, ne mogu a da se ne zapitam šta se postiglo tako grubo odsečenim staklom (osim što je smanjen prostor u prtljažniku, što svakako nije praktično), a nešto mi se (opet)laički javlja da to nema veze sa toliko pominjanom aerodinamikom na kojoj svi insistiraju...
Interesantan komentar. Evo u dva poteza kako je mogao (recimo) da izgleda. Uz pristojniji izgled imao bi bar još jedno 150 litara prostora više u prtljažniku, bolje opstrujavanje vazduha pozadi, manji bi bili troškovi proizvodnje stakla i limarije... :wink:

megane_renault_sport_2003_03_m%20copy.jpg

Espanol:
smeh:
Zagor BG:
2003

1) Renault Megane
Interesantan komentar. Evo u dva poteza kako je mogao (recimo) da izgleda. Uz pristojniji izgled imao bi bar još jedno 150 litara prostora više u prtljažniku, bolje opstrujavanje vazduha pozadi, manji bi bili troškovi proizvodnje stakla i limarije... :wink:
Onda bi izgledao ko Golf 5,i mozda ne bi odneo nagdaru najboljeg auta 2003.

Espanol:
smeh:
Zagor BG:
2003

1) Renault Megane

Imam utisak da ovde nedostaje neka slika ili ... ?

Back