Automobil do 300 evra

Poruke profesora Kovjenića u vezi sa izdajnicima i neprijateljima srpstva.

Када је Вук Бранковић са својих 12000 кукавица напустио СРПСКО КОСОВО помогао је Турцима да нас имају у ропству готово 500 година...

Гробар Тома није ништа друго већ оводоби Вук Бранковић...

Они који сте пошли са њим у пако морали бисте макар знати да својим злочињењем призивате Србима и Србији хиљадугодишње ропство...

Освести се, осрби се и обожи се, роде најмилији. Ослободимо своје Небеско Српство, Христову свету веру Православну и пренапаћено Мајку Србију од највећих издајника, кукавица и развратника у историји људске цивилизације:

ГРОБАРЕВИХ САТАНИСТА, ТАДИЋЕВИХ БАЛИСТА, ГИЦИНИХ КОМУНИСТА И РИСТИНИХ ПЕДЕРО-ПАПИСТА !

ГРОБАР ТОМА И *******И ИСКОТ ЈЕЗДЕ СВЕТОМ ЗЕМЉОМ СРБИЈОМ !
(пренето са: http://klub.bgdcafe.com/view_topic.php?id=7267&strana=2

Даме и господо,

Слушам ових дана како МОСАД-шпија и гуру сатаниста ГРОБАР ТОМА и његова верна педеро-љуба *******И ИСКОТ попут јахача апокалипсе језде светом земљом Србијом, наравно да су окружени кордонима УДБ-а џукела и ЦИА-агената, говорћи о некаквој малој Србијици која ће

"водити рачуна о свим Србима"

и кунући се попут блудних роспија како никада нису говорили о Великој Србији, СРПСТВУ као јединственој целини и Христовој Цркви на чије челу би, према сотонистичкој тежњи,

"требао да дође "млађи, проевро-атлански усмерен" и Ватикану подређен "патријарх"

(читај: педеро-паписта који је по свему а нарочито злим намерама, кукавичлуку и издајништву њима сличан).

Овом приликом не желим да описујем све оно што наше очи виде, срца осећају и савест опомиње, но неће да буде на одмет да кажем реч-две о ономе што ГРОБАР ТОМА и *******И ИСКОТ чинуше и говорише до пре само месец-два дана како бисмо сами себе подсетили и те издајнике, криминалце и сатанисте (у)питали:

Да ли им речи бише истините тада, или су то сада ?

Даме и господо, што се тиче самог ГРОБАРА ТОМЕ и његових речи, боље рећи анимално мумљање где нико жив није могао да утуви шта заправо жели да каже, присетите се оних бурлсеки из његове председничке кампање када се је такмичио у глупостима са својим јединим шефом Борисем Тадићем, на тим безвредностима не желим да губим време, али када је *******И ИСКОТ и његов СКОЈ-вокабулар у питању морам вам признати да је и мене заваравао све до тада док демон није скунуо маску и показао своје наказно лице. Верујем да не постоји нико здраворазуман ко из његових поганих лабрња није чуо бар хиљаду пута где су границе Српства и шта заправо значи сам појам Велика Србија. То што се сада одриче тога је само доказ више да се ради о сатанисти, дрогерашу и развратнику који је дефинитивно излапио.

Даме и господо, сам појам Велика Србија је у ствари готово иста она грчка идеологија

(саму ту предивну реч сам вам пре неколико дана објасно на: http://klub.bgdcafe.com/view_topic.php?id=7493

на следећи начин:

----------------------------------------------------------------------
(идеологија (фр. 'idéologie' , = два појма пореклом из грчког језика и то

идеа

(сама реч је настала као замисао односно грчки план о обједињавању свих грчких земаља са грчком матицом у једну државу која би обједињавала данашњу Грчку (гр Ελλάδα [e̞ˈlaða] или гр. Ελλάς [e̞ˈlas]),) те из тог разлога првобитно та прелепа реч је означавана као Велика Идеја или Megali Idea (гр. Μεγάλη Ιδέα)...

и логос

Логос (гр. λόγος - ум, реч, говор, словесност, смисао, начело, закон, наука и др. У Хераклитовој ( Хераклит је био антички филозоф из Ефеса (око 535-475. п.н.е.) (гр. Ηρακλειτος), познат као Мрачњак - Срђа Злопоглеђа како бисмо ми Срби то срочили) филозофији означава говор природе који само мудрац чује и разуме. Касније су га преузели хришћани (гр. χριστιανισμός, лат. christianitas) теолози (богослови) да би њиме означавали Исуса Христа)

----------------------------------------------------------------------

"замисао односно грчки план о обједињавању свих грчких земаља са грчком матицом у једну државу која би обједињавала данашњу Грчку"

Дакле, драге моје и поштована господо, свесрпска идеја српских светаца, мислилаца и јунака није измишљање "топле воде" већ исто оно што је било својствено и свим другим народима пре нас -

ОКУПЉАЊЕ У ЈЕДНУ ЈЕДИНСТВЕНУ СВЕСРПСКУ ДРЖАВУ КОЈУ ЋЕМО НАЗВАТИ ВЕЛИКА СРБИЈА !

Када и зашто је настала та нјавећа свесрпска идеологија, наш завет којега морамо испунити ако желимо да останемо оно што јесмо:

Срби, Светосавци и Православци !?

Чињеница је да је падом Србије под османлијску империју

(историчари су готово сигурни у једном - пад Смедерева 1459. године под Османлије је дефинитиван нестанак деспотовине Србије)

велики број српских јунака био непокорен и Аустро-Угарска их је плаћала "сувим златом" како би бранили и одбранили њену територију и тиме читаву хришћанску Европу од најезде азијатских богохулих хроди. Највећа концентрација српских јунака, плаћеника од стране Аустро-Угарске, Ватикана и других тадашњих земаља у Европи која је дрхтала од најезде Турака, је управо била на југо-источним границама Аустро-Угарске - западно од реке Врбас и све до садашњих граница Републике Словеније.Српски јунаци су заједно са собом водили и своје најрођеније и насељавали се на местима која им је Аустро-Угарска доделила пошто су били њени браниоци. Радило се о ненасељеним местима, Хравати који су ту пре заиста и били

(напомена - Хрвати су народ који говори чакавским језиком - сви други (штокавци) су похрваћени Срби, а кајкавци похрваћени Словенци)

су побегли од најезде Турака и никада више се нису вратили у те пределе где су били искључиво Срби после најезде Османлија. Чињеница је да поред Италијана и нешто мало Словенаца у Истри никада није било Хрвата (оних и онаквих какве историја, лингвистика и етнологија смтра Хрватима). Највећа победа и уједно наговештај краја османлијској погани је била највећа српска победа после Косова над Османлијама - битка код Сиска 1593. године. Срби су за време мира били извргнути невиђеној репресији од стране Ватикана, чак су једино они морали да плаћају порезе Ватикану само зато што нису римо-католици. Велика већина Срба је управо због тих ватиканских пореза и репресије којима су били изложени од ватиканских педерчина у тим пределима у којима су живели и бранили Европу од Османлија одлучивали да приме римо-католичанство. Да су намере Ватикана одувек биле зле према Србима потврђује и чињеница да су те и такве Србе и Српкиње који су примили римо-католичанство како би сачували живу главу похрватили, јер су знали да ће тим поделама да нанесу највеће зло и раздор међу Србима који ће их довести до самоуништења уколико разум не превлада. Да је то заиста тако потврђују многобројни писани документи нарочито они који се вежу за идеју ПАНСЛОВЕНИЗМА. Ту идеју су заступали учени људи који су били углавном на двору Аустро-Угарских императора. Мени је најмилија она коју је изрекао највећи словеначки приповедач Иван Цанкар (1876 - 1918) рекавши:

"Допуштам као могућност да ми и Срби нисмо браћа, али да јесмо род најрођенији језик изговара а срце потврђује !"

Те речи најбоље потврђују чињеницу да су се чак крајем XIX. и почетков XX. века етничке границе Срба и Словенаца додиривали и да су Хрвати били толико минорни да их нико озбиљан и не спомиње.

Даме и господо, већ после Првог српског устанка 1804-1813. и ослобођења делића Мајке Србије почиње се рађати идеја о поновном окупљању Срба и српских земаља у нерздељуву целину. Да је ватиканска Европа одувек била против те и такве идеје доказује и чињеница да су Србију као државу признали тек на Берлинском конгресу 13.06 - 13.07 1878. године. Дакле, даме и господо, ватиканској Европи се баш била ослачила трговина са Османлијама и целом Азијом, а када нешто пође како не треба Срби су гинули како би Европа остала целовита. Глупости да је Илија Гарашанин, државник и уставобранитељ (16. јануар(јк)/28. јануар 1812, Гараши, крагујевачки округ — 10. јун(јк)/22. јун 1874. године) први идеолог Велике Србије ничим се не може поткрепити. Тачно је да је он у свом "Начертанију" нешто од тога "тутнуо на папир", али исто тако је тачно да су Срби западно од Врбаса одувек у Србији видели своју Мајку и одувек имали жељу да буду једно - непобедива целина. Илија Гарашанин је био један од првих људи који су били сигурни да се само умом и разумом, а богме и светлим оружјем, може тај велики сан свих Срба и остварити.

Даме и господо, управо свесрпска јуначина, мислилац, правдољубац и јуриста проф. др Војислав Шешељ је ту идеологију

СВЕСРПСКОГ УЈЕДИЊЕЊА И СТВАРАЊА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРПСКЕ ДРЖАВЕ КОЈА ЋЕ СЕ СВИМ НЕВОЉАМА МОЋИ ОДУПРЕТИ

довео до перфекције
и дан када ће се то и догодити је ближи него ли икада до сада. Својим људским страдањима под комунистичком диктатуром, досманлијском квислиншком тиранијом и ватиканским инквизиторским казаматом у Хагу проф, др Војислав Шешељ је доказао да смо Срби исти као Христос -

СТРАДАМО ДА БИСМО ВЕЧНО ЖИВЕЛИ
!

Инквизиторски ватикански суд у Хагу је управо кроз мучеништво проф. др Војислава Шешеља показао сотонино лице папске Европе. Они не желе да суде и осуде онима који су стварно чинули велика зверства за време грађанског рата у некадашњој (Ам)брозовој СР БиХ и СР Хрватској, већ желе да суде и осуде једну идеју и једног мислиоца који се усуђује да изражава своје мишљење. Све то је већ виђено у Сократовом страдању због

"тровања младежи"

тако да не заслужује никакав коментар осим да се помолимо за здравље и дуговечност српског јунака, философа и јуристе проф. др Војислава Шешеља, јер му је та молитва упућена Господу потребнија него ли икада до сада.

Даме и господо, када су ватикански развратници, богохули и злонамерници увидели да им је суђење проф. др Војиславу Шешељу опет донекле отворило очи, бар се надам да су схватили да се једна идеја не може поразити мржњом и некога судити и осудити због његовог мишљења, латили су се свог "светлог оружја" којега само кукавице користе и назива се:

ПОДЕЛИ ПА ВЛАДАЈ !( (лат. Divide et impera ! - може се понекад преводити и као ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ ! )

На чело Србије ватикански педофили су довели највећег издајника у историји човечанства Бориса Тадића (по злу позната је његова "мисао" - о ДВЕ СРБИЈЕ ) но увидевши да тај шарлатан не може баш ништа да учини оним честитим Србима и Српкињама који су душом и телом подржавали свог великог учитеља и предводника проф. др Војислава Шешеља и његове СРПСКЕ РАДИКАЛЕ. Ватикан и Амери су тада наредили свом дупељубу Борису Тадићу да пронађе Јуду у СРС-у. Тај посао му није био претежак јер је од својих УДБ-а џукела сазнао ко су њихови тројанци у редовима

СВЕСРПСКОГ ОСЛОБОДИЛАЧКОГ ПОКРЕТА.

Коцка није случајно пала на ГРОБАРА ТОМУ и *******ОГ ИСКОТА, но зашто су уложене толике гомиле новца да би се

ПОДЕЛИЛО, ЗАВАДИЛО И ВЛАДАЛО
!

на начин како то чини сваколика наказа Борис Тадић -

НЕВИЂЕНА ТИРАНИЈА, СВЕОПШТИ МРАК И СВАКОЛИКО ЛУДИЛО ЈЕ ЈЕДИНО ИМЕ ТОЈ ВЛАДАВИНИ БТП-а ?

Ватикански педофили и Амеро злочинци су схватили да због његовог мишљења,

ма колико се трудили ГРОБАР ТОМА, *******И ИСКОТ, НАТАША КАНДИЋ, ХРОМИ ДАБА, БОРИС ТАДИЋ и

друге многобројне кукавице којима је образ прљавији од дупета, неће моћу да осуде проф. др ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА и због тога све чине како би му уништили оно што је створио, његова дична СРС, те када се врати из хашког инквизиторског казамата буде спутан да одмах дође на чело Србије пре него ли је Борис Тадић тотално раскупуси, прода и проћерда све оно што је још остало од свете земље Србије.

Браћо и сестре, то је и једини разлог што

ГРОБАР ТОМА И *******И ИСКОТ ЈЕЗДЕ СВЕТОМ ЗЕМЉОМ СРБИЈОМ !

Њима је једини циљ да униште странку коју је проф. др ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ деценијама стварао како би му на тај начин

онемогућили да одмах по повратку из Хага дође на чело Срба и Србије
.

Молим вас, браћо и сестре, присетите се шта су говорили ти и такви издајници некада и шта трабуњају сада и упитајте ГРОБАРА ТОМУ и *******ОГ ИСКОТА

ДА ЛИ ГОВОРИШЕ ИСТИНУ ТАДА, ИЛ` ЈЕ ИЗГОВАРАЈУ САДА
!

Лепо је када се човек даном сваким све више усавршава и мења оно што му би мана, али када се неко само због пара и ћара мења на горе он и није човек. Из тог разлога, браћо и сестре,

ПЉУНИМО НА ТОМУ ГРОБАРА И *******ОГ ИСКОТА !

како бисмо олакшали својој души, удовољили својој савести и забашурили сузе
!

Крстан Ђ. Ковјенић

ПРИКЛЕТ БИО, ТОМО НИКОЛИЋУ !
(пренето са: https://www.facebook.com/ext/share.php?sid=80869494542&h=Rwby5&u=TbEcs&ref=mf

Браћо и сестре,

Као веома одговоран српски интелектуалац до сада сам вам више пута откривао тајну која много боли:

НАШЕГ БРАТА РАДОВАНА ЈЕ ИЗДАО ГРОБАР ТОМА !

Доказ: само проф. др Војислав Шешељ, Гробар Тома и моја сваколика ништавност смо знали у сваком моменту где се налази др Радован Караџић. Ја сам га чак и "крстио" давши му име мог великог пријатеља др ДРАГАНА - ДАВИДА ДАБИЋ

ПРИКЛЕТ БИО, ТОМО НИКОЛИЋУ !
ПРОКЛЕТО ТИ ДЕВЕТО КОЛЕНO,
ИЗДАЈНИЧЕ, ВУЧЕ БРАНКОВИЋУ,
ПЕДЕРЧИНО, СА УМА СИ СКРЕН`О !

Крстан Ђ. Ковјенић

P.S.

Браћо Срби и сестре Српкиње,

Веома ми је драго што ме потурчени Срби, МУУУ-ХА-ХА-ХА-МЕД-ОВЦЕ, толико нападају, јер то ми потврђује да моје срцемнаписане речи погађају њихове погане душе. Не пада ми на памет да се са тим полуписменим, смрдљивим и сваковрсно кукавним кретено-идиотима „дописујем“, нисам баш толико безпослен да јариће, прасиће и потурчене магарце крстим, но осећам потребу да вам се у неколико речи представим како би тиме разблинуо потуричке лажи.

Рођен сам 01. 04. 1953. године у Бочцу, општина Бања Лука, у чистокрвној СРПСКОЈ ПОРОДИЦИ од оца ЂУРЂА и мајке ПЕТРЕ. Завршио сам одличним успехом богословију „Св. Арсеније Сремац“ у Сремским Карловцима, а после тога сам одслужио и војну обавезу. После ЈНА неколико месеци сам провео у манастиру Липље, тамо сам пострижен и хиротонисан у јеромонаха, да бих бежећи од (Ам)броз УДБ-аша који су у то време вршљали и у редовима свештенства СПЦ-а 1974. године доспео у Словенију. Уписао сам класичну филологију (грчки и латински језик) и славистику (руски) на Филозофском факултету у Љубљани. После треће године проведене на Филозофском факултету у Љубљани, као најбољи студент, доспевам на елитни факултет за класичну филологију – Универзитет у Падови, а нешто касније и на Сорбону. Успева ми да на Универзитету у Падови докторирам латински језик, те после тога одлазим у Атину где докторирам и грчки језик. Имао сам намеру да докторирам и руски, ми Срби све желимо да УТРОЈИМО, но 1986. године упознајем проф. др Војислава Шешеља, дошао је код мене у Словенију да тражи посао, јер исти у Србији није могао да пронађе, те после тог нашег сусрета све своје чињење подређујем СРПСТВУ, СВЕТОСАВЉУ и СРБИЈИ. Године 1992. заједно са својом породицом прелазим у Србију и настањујем се у своју кућу, исту сам купио својим парама, у Чуругу, општина Жабаљ, код Новог Сада. Тамо постајем члан Извршног одбора СО Жабаљ (на предлог СРС-а) и бивам биран на многобројне функције у АП Војводина. За време егзодуса Срба (највећег геноцида после Другог светског рата) у РСК-у све своје време посвећујем збрињавању прогнаника. Цело време НАТО бомбардовања Срба и Србије сам био са својим народом (У словенију сам се вратио 30.07.1999. године). Априла месеца 1999. године НАТО злочинци уз помоћ петоколанаша Зорана Ђинђића, они су постављали локаторе и одређивали циљеве бомбардовања, ми кукавички убијају и сина јединца – дете које је морало да се убије само зато што је СРПСКО...

Браћо и сестре, то је та истина о којој непријатељи Срба и Србије ћуте и гебелсовским методама покушавају да је прекроје. То што кукавички насрћу чак и на гроб мог сина је само доказ њиховог кукавичлуку, фашизма и сотонизма. Пљунимо на те и такве искоте, јер то једино и заслужују !

СМРТ ИЗДАЈНИЦИМА СРПСТВА, СВЕТОСАВЉА И СРБИЈЕ !

Крстан Ђ. Ковјенић

Ove mudre profesorove reči su zaista nešto posebno i samo još jednom potvrđuju kakav intelekt poseduje naš dragi profesor.

У праву је.Постоји снимак с Б92(Пешчаник,ваљда) где Вучића водитељке питају зашто је говорио о Великој Србији и да ли је.А,Вучић каже да није и да то од њега никад нису чули,па му касније пустили његов говор где се то чује.То је исто као кад су Јуди приписивали да је и он са Христом,а он рекао да Га не познаје,како би спасао своје дупе.
Говедо издајничко.
и кунући се попут блудних роспија како никада нису говорили о Великој Србији, СРПСТВУ као јединственој целини и Христовој Цркви на чије челу би, према сотонистичкој тежњи,

"требао да дође "млађи, проевро-атлански усмерен" и Ватикану подређен "патријарх"

(читај: педеро-паписта који је по свему а нарочито злим намерама, кукавичлуку и издајништву њима сличан).

Овом приликом не желим да описујем све оно што наше очи виде, срца осећају и савест опомиње, но неће да буде на одмет да кажем реч-две о ономе што ГРОБАР ТОМА и *******И ИСКОТ чинуше и говорише до пре само месец-два дана како бисмо сами себе подсетили и те издајнике, криминалце и сатанисте (у)питали:

Да ли им речи бише истините тада, или су то сада ?

Mrze Tomu i Vucica zato sto su ih napustili zbog neslaganja sa Seseljevom diktaturom.

Ако је била "диктатура",шта су радили толике године у странци?Друго,да ли је "диктатура" разлог да се створи нова странка са промењеном проевропском идеологијом?

Back