Automatsko spajanje postova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.951
Od juče vidim da se poruke koje su pisane jedna za drugom spajaju automatski.
Ovo nije praktično što se tiče korisnika jer ne želimo da nam neke poruke budu spojene.

Evo malopre postujem na Fotografiji, odgovaram na 2 pitanja i želim da postavim fotku
ali se oba odgovora i fotka spajaju u jednu poruku.
15 minuta je previše vremena za postavljanje fotki na istoj temi, a ne želimo da nam one budu u istom postu.

Budite ljubazni pa nam vratite ovo u prvobitno stanje :D

Izgleda da smo mi koji se žalimo manjina, "toliko" njih je tražilo promene, a niko nigde ne napisa ni reč.

I kako reče tab da moje mišljenje nije većinsko...
a zasto bi neko kome ovo odgovara to pisao?
niko ne treba nas da brani... zaista mislis da bi se trudili da resimo ovo da nismo imali zahteve?
isto je i sa reputacijama..i to kad uspemo da resimo, ubacicemo.

Stavljeno je obaveštenje 2 dana nakon što je to promenjeno.
nekad se stavi i nedelju dana kasnije..bitno je da stavimo kad se uverimo da sve radi kako treba..nekad smo neke stvari i povlacili jer smo videli da je bagovalo..zato obavestenje ide tek kad sve dobro radi i kad smo sigurni da moze da ostane.

a zasto bi neko kome ovo odgovara to pisao?
niko ne treba nas da brani... zaista mislis da bi se trudili da resimo ovo da nismo imali zahteve?
isto je i sa reputacijama..i to kad uspemo da resimo, ubacicemo.

nekad se stavi i nedelju dana kasnije..bitno je da stavimo kad se uverimo da sve radi kako treba..nekad smo neke stvari i povlacili jer smo videli da je bagovalo..zato obavestenje ide tek kad sve dobro radi i kad smo sigurni da moze da ostane.

Pa ne radi dobro.

Ajde reci mi, ja citiram nekoga i odgovaram na citat.

Posle toga pišem nešto što nema veze sa tim i kakve veze imaju ta 2 posta da bi bilo zajedno?

ako pises nesto sto nema veze sa tim onda spamujes ili pises offtopic.
onda to pisi u drugoj temi.

A je l' tebi treba sve crtati?

Ako na mojoj temi NAŠ FOTO KUTAK, koju ste mi mučki prebacili na Fotografiju (:rotf:), neko pita zašto ne može da postavi 3 fotke odvojeno već mu se one spajaju a ja mu odgovorim, i posle toga hoću da postavim svoju fotku, moj odgovor korisniku nema veze sa mojom fotkom!

Ne vidim zasto bi iko pisao 3 poruke zaredom. To je flood ili spam.

To i takvo pisanje je karakteristično samo za Žene, Muškarce i LJiS i koliko ja razumem to ste uradili zbog njih,
a mi svi ostali patimo zbog toga.

Ovo o čemu ja pričam, nisu poruke već fotografije. Vi ste dozvolili da mogu 3 fotke da se postave zaredom, prema tome,
to nije ni flood ni spam, to je normalno postovanje skladu sa propisima Krstarice.

nismo uradili zbog njih, nego smo vratili opciju koja je nekad postojala a ljudi su trazili da se vrati.
to i reputacije.ovo smo resili tehnicki..i reputacije cemo jednog dana..pretpostavljam da ces i tas skociti :mrgreen:

Ovo o čemu ja pričam, nisu poruke već fotografije. Vi ste dozvolili da mogu 3 fotke da se postave zaredom, prema tome,
to nije ni flood ni spam, to je normalno postovanje skladu sa propisima Krstarice.
pa tri fotke mogu i sad.

Ponavljaš se tabe... :aha:

nismo uradili zbog njih, nego smo vratili opciju koja je nekad postojala a ljudi su trazili da se vrati.
to i reputacije.ovo smo resili tehnicki..i reputacije cemo jednog dana..pretpostavljam da ces i tas skociti :mrgreen:

pa tri fotke mogu i sad.

Kako? Da čekam po 15 minuta da bih postavila sledeću?

..i reputacije cemo jednog dana..pretpostavljam da ces i tas skociti :mrgreen:

Tada ću skočiti od sreće :rotf:

Sve je to u redu, možeš li mi @Ivan samo odgovoriti vezano za moje pitanje u vezi sistema.
Ovo integrisano je po meni super, napokon se rešio problem flood-a. Međutim, postoji mala začkoljica koja meni smeta, ne znam ostalima.

Pr:
U jednom postu okačim video jednog šahovskog otvaranja, a zatim želim okačiti otvaranje drugog, ili nebitno, može biti neki meč između šahista, ali mi izbacuje poruku da ne mogu dva videa u jednom postu (logično). To bi značilo da moram čekati 10-15 minuta kako bih ostvario mogućnost da ispunim zamišljeno? Ne postoji mogućnost da se to reši?

Uvlakušo :rotf: Tebi je baš smetao flood, a? Gde si to napisao? Ccccc :ljutka:
Zaista mi smeta flood. Kad vidim na ljisu da napišu 555 poruka u nizu, mrzi me da listam stranice. Vrlo je iritantno. I nije samo tamo, na mnogim mestima vidim kako ljudi pišu : Jedan post, jedna paragraf. Kao da je čet u pitanju, a ne forum. Čini mi se da je i tab negde pisao na sličan način. z:mrgreen:

Ne vidim zasto bi iko pisao 3 poruke zaredom. To je flood ili spam.
E pa ja pišem tri i pet postova za redom..kad otvaram novu temu na Likovnoj umetnosti.
I upravo ste mi spojili tri posta za redom..To ne liči ni na šta. Sve je zbrda-zdola.
Ne odgovara mi to nikako.
https://forum.krstarica.com/threads/kraljica-viktorija-zamrznuta-ljubav.939723/
I još nešto..kada članu spojite tri posta za redom,a jedan treba obrisati ili premestiti
na drugu temu..to je nemoguće,jer ih ne možeš odvojiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back