Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Prilozi

• F-0149_004.jpg
    F-0149_004.jpg
    26,4 KB · Pregleda: 10
Gledaj semu kao da je povezano sa cup dispenserom a ne ko semu konektora
tu i nema sema conektora ukapiraj to i bice ti lako

Znam da nema sema konektora, znam i boje koje su na pravom kablu, ali ne uklapaju mi se sa bojama na semi, ali nebitno, napravicu valjda nekako.

Sta rece za taj softver, jel bas za sve, Bianchi, Necta, Saeco?

Prilozi

• F-0148_000.jpg
    F-0148_000.jpg
    17,1 KB · Pregleda: 9
Idete li na neke strane forume, ima li koji dobar?Ako nekome treba neko uputstvo, a da ga imam - dobice ga.Ili katalog sa dijelovima rezervnim.

Prijatelju,kupio sam jedan Bianchi Euross-od sutra krecem sa radom.Ako imas sta na srpskom od uputstava posalji.Inace platio sam ga generalno sredjenog i ofarbanog sa ICT citacem 850 eura.Postavljam ga u skolu (800 ucenika).Pozz

Prijatelju,kupio sam jedan Bianchi Euross-od sutra krecem sa radom.Ako imas sta na srpskom od uputstava posalji.Inace platio sam ga generalno sredjenog i ofarbanog sa ICT citacem 850 eura.Postavljam ga u skolu (800 ucenika).Pozz

Pa neka je sa srecom, da radi bez zastoja i da zetonjera bude puna para!

POtrazicu, sa srpskim je nesto teze jer rijetko sta ima na srpskom, a ni ja nemam nijedan Euros, dobra je to masina, ali uci engleski, a kapiraj i po shemama, nije tesko, vidjeces.Ako ti sta zapne zovi pa cemo pomagati ako znamo.

Taj model je restajlizovan i pojavio se pod imenom Bianchi Mitos pa ako naletis na MITOS znaj da je to isto.Sad nadjoh samo jedan jedini dokument za Euros, moze ti valjati pa ga sacuvaj, kad upoznas jedan vidjeces da je kod Bianchija to sve slicno.

Poslednja izmena:
Mora da mu neko uvalio patku od aparata pa dok proradi bice prolece:hahaha:
Pozdrav nt ako ti nesto treba ja sam u it

Ja sam mislio da cete se naci u poslu i da ces mu ti naci dobar aparat...

Treba mi kabl koji ide od casa pa dalje, za Colibri, ali...zaboravi, ne muci se, nisam ga nigdje mogao naci, ni nov ni polovan pa sam nabavio shemu tog kabla i pokusacu to pospajati ovih dana, imam jos nekih kvarova pa ne stizem...!Pozdrav

Softver imam za vecinu proizvodaca negde za oko 250 modela sa vise varijanti jednog istog modela u zavisnosti dali je instant ili espreso i u zavisnosti od tipova upravljackih ploca

Pozdrav, zanima me kakav je to software sa kojim mozes komunicirati sa razlicitim tipovima automata mislim sa automatima razlicitih proizvodjaca... to mi djeluje malo hmhm. Da li je to neko isprogramirao ili je to oficijelni software od neke firme? Hvala

Poslednja izmena:
Pozdrav, zanima me kakav je to software sa kojim mozes komunicirati sa razlicitim tipovima automata mislim sa automatima razlicitih proizvodjaca... to mi djeluje malo hmhm. Da li je to neko isprogramirao ili je to oficijelni software od neke firme? Hvala

Evo ovako > Za svaki tip aparata postoji program koji se ucitava u eprom koji dalje komanduje aparatom, postoje razliciti epromi i razliciti programi . Sve u zavisnosti od proizvodjaca i modela . Svaki softver je namenski za tip aparata, ne postoji nista univerzalno .Ovo se radi kad aparat brljavi i kad dobije neku komandu koju ne moze da ispuni kod nestrucnog rukovanja u meniju ili jednostavno izgori eprom zato sto je neko ubo pogresno kablove ili dolaskom vode na plocu ,mraza i kozna cega sve vec.

Evo ovako > Za svaki tip aparata postoji program koji se ucitava u eprom koji dalje komanduje aparatom, postoje razliciti epromi i razliciti programi . Sve u zavisnosti od proizvodjaca i modela . Svaki softver je namenski za tip aparata, ne postoji nista univerzalno .Ovo se radi kad aparat brljavi i kad dobije neku komandu koju ne moze da ispuni kod nestrucnog rukovanja u meniju ili jednostavno izgori eprom zato sto je neko ubo pogresno kablove ili dolaskom vode na plocu ,mraza i kozna cega sve vec.

Da u pravu si, posto je to tako sve kao sto mi je i poznato zbog toga sam i pitao. Znaci nema univerzalnog software to je odg.
Pitao sam posto je gore spomenuto " software za 250 razlicitih Automata"
Vecina vodecih proizvodjaca automata ima software za komunikaciju sa automatom znaci imas 5 automata u jednoj zgradi i hoces da napitci imaju ukus oni na 1 spratu kao i oni na 3 tj da potrosac ne razlikuje napitak bilo gdej da ga kupi, znaci nastelujes jedan automat i prebacis recepturu u sve ostale i sve parametre naravno temperaturu i sl. Binachi ima WinBianchi , Necta -Konfigurator, Sielaff - Selector itd.

Da u pravu si, posto je to tako sve kao sto mi je i poznato zbog toga sam i pitao. Znaci nema univerzalnog software to je odg.
Pitao sam posto je gore spomenuto " software za 250 razlicitih Automata"
Vecina vodecih proizvodjaca automata ima software za komunikaciju sa automatom znaci imas 5 automata u jednoj zgradi i hoces da napitci imaju ukus oni na 1 spratu kao i oni na 3 tj da potrosac ne razlikuje napitak bilo gdej da ga kupi, znaci nastelujes jedan automat i prebacis recepturu u sve ostale i sve parametre naravno temperaturu i sl. Binachi ima WinBianchi , Necta -Konfigurator, Sielaff - Selector itd.

Ah da sad sam procitao pazljivije postove ti imas "FlashLoad" njega mozes koristiti za vise vrsta automata samo moras imati odgovarajuci bin datei za automat koji zelis ozivjeti i posle toga odgovarajuci software za taj automat i to je to ili mozes samo izvrsiti update sa novijom verzijom software... sad pricamo tj. pisemo o istoj stvari heeh lijep pozdrav

Back