Automati za grickalice i sl.

• Začetnik teme Začetnik teme User
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos uvek nemam aparat tako da ako imate neku informaciju za Srbiju gde ko i kako prodaje polovne aparate molim Vas da mi pomognete. Takodje bih pitao i molio za misljenje. Postavio bih aparat u jednoj osnovnoj školi koja ima 850 dece plus su prostorije izdate u zakup do kasno uveče ( roditelji cekaju decu do 22-23 h ) . Budući da nemam para da odmah kupim i kafe aparat i snack aparat koji prvo da postavim. Za posluženje kafe i tople čokolade ili za hladne napitke i grickalice.

Ako nude obuku za servis i osnovno odrzavanje obavezno to odradite.Koji ce automat prvi ici na lokaciju, to je stvar Vase procjene, ali mislim da je logicnije da prvo postavite ovaj za tople napitke, brzi je povrat novca i veca marza.Za savjet oko kupovine aparata morate povesti nekog ko se u to razumije da Vam ne uvale krs, pregledajte ga vizuelno, provjerite da li sve radi, ali je najbolje da to pogleda neko ko se u to razumije.

Da li poznajete nekoga ko radi sa utomatima u Srbiji. Ko ih uopste prodaje i servivira.Takodje ako moze misljenje ili neke skrivene cake za aparate koje kako za sada stoje stvari planiram da kupim. To je Necta snacker i a kafe parat je neki nektin ili bianchi kapaciteta 500. Kazem da mi jedna firma nudi garanciju od 6 meseci i praktično obuku za mini servis nad njima. Kakvi su to aparati da li se često kvare i šta uopšte da očekujem kad ih postavim na lokaciju. Izvinjavam se na ovakvim pitanjima ali tottalno sam nov na ovom polju i ne znam šta sve može da me čeka. Unapred jvala na odgovorima.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima,
ja sam iz Niša i razmišljao sam da razmotrim vending biznis prvo kao dodatnu zaradu a kasnije i nešto više. Kupio bih naravno polovne aparate. Kao i svaki početnik imam puno pitanja. Recimo da li je obaveza da se registrujem kao firma (pravno lice, doo) ili mogu i kao fizičko lice?
Da li ima neko ko je zainteresovan sa saradnju? Brzo učim, kreativan sam i sposoban.... Pare nisu problem. Imam ideje za lokacije ali nisam siguran oko propisa. Otovoren sam za kritiku i diskusiju.

Back