- Poruka
- 17.475
Dogovorismo se da bi bilo zabavno sve nase greske staviti na jedno mjesto. Naravno da ja otvaram temu,kao neko sa srebrnom medaljom i počinjem svojom greskom .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leber je jetra e sad ima veze s JUTROM ko naša jetrena pašteta vjerovatno![]()
Uključi,nemoj biti mimo svijetМени је аутокорект искључен, али морам да пратим![]()
Ја сам га због посла искључила, видиш да уме да занесе на сексуалне конотацијеUključi,nemoj biti mimo svijet
![]()
Nismo, nego nemamo link.I sad svi pismeni osim mene![]()
Па качићемо овде кад се десиI sad svi pismeni osim mene![]()
daaaa sada ovaj korektor krivЈа сам га због посла искључила, видиш да уме да занесе на сексуалне конотације![]()
Јао, бре, горе треба да пише "предикције", оно променило у "продукције", ја исправила па добила "предукције", али макар на правој теми.Укључила сам га![]()
Аутокоректа. Али не ради на ћирилици, изгледа...iiiii koga si uključila![]()
![]()
![]()
На правом месту прави постЈао, бре, горе треба да пише "предикције", оно променило у "продукције", ја исправила па добила "предукције", али макар на правој теми.
Смајлији колико видим неће да се куцају на ћирилици.
Ради, како не ради! :ролл:Аутокоректа. Али не ради на ћирилици, изгледа...
Онда ја много тачно кувам.Ради, како не ради! :ролл:
ХоћеЈао, бре, горе треба да пише "предикције", оно променило у "продукције", ја исправила па добила "предукције", али макар на правој теми.
Смајлији колико видим неће да се куцају на ћирилици.
Неће. :ролл: :хух: :намћор:
Ред и њен рат са психо амајлијеПсихо смајли је прост смајли, зато хоће.![]()
![]()
![]()
Психо смајлији, да, дефинитивно радиРед и њен рат са психо амајлије![]()