Auto za muskarca

To je pravi muski auto... Stvarno nije za zene... :confused:

Za žene je najbolje ovo auto :)

mx350_1190708275_zena-bicikl.jpg

Naravno, porše ili nešta slično čitavog ću života sanjati, ovako, zadovoljan bih bio nekim peugeotom 307 ili golfom 5 :)

Порше кајен од ове године има и дизел варијанту(9,3 оптимална потрошња). Јесте скупљи али већ следеће године би се исплатило купити га. Стварно је леп.
Ако сам нешто погрешила Мспомзоруша ће ме исправити...;)
:bye:

...da...i posle 300 km...navučeš reumu...

Pa vozi se obucen kao za motor (gornji deo) :ok:

Порше кајен од ове године има и дизел варијанту(9,3 оптимална потрошња). Јесте скупљи али већ следеће године би се исплатило купити га. Стварно је леп.
Ако сам нешто погрешила Мспомзоруша ће ме исправити...;)
:bye:

Jao... :rumenko: Nisam u toku sa tim, stvarno...

Ljudi ko god uzme Porsche Cayenne nece se pokajati mogu vam reci iz iskustva. Ja trenutno imam ovaj
5784422.JPG

5784422-1.JPG

5784422-2.JPG

5784422-3.JPG

( ne hvalim se. Mile Kitic ima BMW x 6:D) Porsche Cayenne Turbo S 2009 i taj auto bukvalno leti. Jako, jako je udoban, sve moguce ima u sebi, samo je fora da pored njega morate sigurno imati i jedan drugi jeftiniji auto, manje potrosnje, jer 22l gradske voznje su zbilja puno i racunajte svaki jaci gas vam je 3 litra manje goriva u autu, hahaha:D. Doduse Disel varijanta nije losa, al' ko jos vozi Porschea disela:S
I sta jos nisam skroz shvatio, dali neko zna tacnu razliku izmedju Porsche Cayenne Turbo S 2008 godiste i Porsche Cayenne turbo S 2009 ( osim u konjskim snagama i malo dizajnu i naravno u ceni koja je 3 puta veca od normalne cene cayenne-a, pa se pitam ZBOG CEGA je to tako?)

Poslednja izmena:
Ja bi bio sasvim zadovoljan i sa ovim...

mazda_6.jpg

...a ostalih 70tak hiljada evra, kolika je razlika između Kajena i Mazde 6 bi potrošio na putivanja i štošta drugo...
Baj d vej, nisam se vozio, ali sam čuo kako zvuči kajen Turbo...jeste moćno, ali neka hvala...

Back