911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
I ja volim zgodne cure u kolima, ali samo da budu na bilo kom sedištu osim vozačevog. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
c4 je skup ... simteks ili obichan trotil![]()
odakle si i cekaj odgovor
Miloshe, ako pukne grom u tvoje dvoriste secacemo te se, a ti ostavi kljuceve Volvoa negde na stocicu i koja ti bese adresa?![]()
Nazalost, nema eksploziva u basti... A ti se ponadao za limuzinu, a?![]()
To je TOLIKO prost zahvat da nije moguce, ako si entuzijasta zameni sam(jedan sraf kroz centar ga drzi). Papirni ulozak je reda 1,2,3 stotine dinara a ruke pretpostavljam isto.Iz Beogrda,treba mi neko pouzdan a opet da ne dere za to namestanje filtera za plin.Ako neko zna,sjajno!
1. To je zbog toga što ne čekaš da on nabije pritisak u kočionom sistemu, pa zato posle "zabode".1. Drugari, hoce nekad da mi ostane upaljena lampica od ABS-a, ali kada zavrnem kljuc pri paljenju, odnosno kada ne cekam da se pogase sve lampice.
2. Ali, danas mi se pri povratku iz NS upalila u toku voznje.Stao pored puta, ugasio auto, upalio ga ponovo i dalje nikakvih problema.
Ima li ko iskustava?
Koji pritisak dok je ugasen auto???Pa nije kamion1. To je zbog toga što ne čekaš da on nabije pritisak u kočionom sistemu, pa zato posle "zabode".
Jel izvodljivo to mini-vosom, da se isprska ceo sistem(iza felne kljesta...) ili zahteva malo temeljniji pristup?Kod mene na Audiju su uvek u pitanju bili senzori. Skinu se i ociste, posao od 5 minuta.
Izrazio sam se malo seljački da bi bilo jasnije. Mada npr moraš da sačekaš par sekundi da pumpa za benzin nabije pritisak u sistemu ako je injection u pitanju.Koji pritisak dok je ugasen auto???
Jel izvodljivo to mini-vosom, da se isprska ceo sistem(iza felne kljesta...) ili zahteva malo temeljniji pristup?
Imam problem, kada auto dostigne radnu temperaturu gasi se kada pritisnem kvacilo, kada dadnem jaci gas izbacuje crn dim, pali se zuta lampica i cini mi se da dosta poveca potrosnju.
Molim sve ljude dobre volje da mi daju sugestije sta bi mogao biti uzrok posto su me majstori poceli saltati od jednog do drugog u stilu brigo moja predji na drugoga.
Auto je Pasat 1988 g. 1.8 benzin, polu ajnspric.
Ma jok bre, ne mora to ništa da znači.pa ne postoje takve koje pasu na moje gume,
posto alu felne obicno znace stavljanje sirih guma. moje gume su 185 15'' i ispod 190-195 nema nista
Ma jok bre, ne mora to ništa da znači.
To što ti misliš da moraju šire gume - to samo ako uzimaš alu-felnu čija je širina u jotima veća nego kod te tvoje. S obzirom da tebi ne treba neka predrakcija tipa 7 jota, nemaš brige.
Evo kod mene su 185 na alu felnama.
Znači, da ponovim . ta brojka širine gume je u direktnoj sprezi sa širinom felne.
Npr, 145 je fabrički za 4.5j, 155-165 je optimum, a 175 maksimum i preterivanje koje ide na tu felnu.
1 jot = 1 inč.
*** ja nisam toliko grub...ali sve se svodi na to...hahah, dve reci za tebe sign
ALU FELGE![]()