Kverta
Ističe se
- Poruka
- 2.463
Зашто не би могло? Ја лично сам то радио бар 15 пута...

Jel si imao ovakve ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто не би могло? Ја лично сам то радио бар 15 пута...
Nemoj brzo, mogućnost zapetljavanja se ne može potpuno isključiti.
evo ti telefon najboljeg auto - bravara u Srbiji :
011 / 2197-337
Zemun
Jel to onaj iz 22.oktobra ? A sta ce mu auto bravar kad covek nema kljuc za tockove ? Nek ide kod klasicnog bravara ili strugara da mu napravi taj kljuc po uzorku srafa.
Sto ti nije napravio novi kljuc za srafove, ne deluje komplikovano...Evo raport... golema muka rešena. Išao sam prvo kod par vulkanizera, oni probali nekim priručnim metodama al' nije išlo.
Onda sam otišao kod dobrog metalstrugara...
Pa nije baš tako naivno napraviti ključ za njih od kvalitetnog čelika. A budući da smo jedan šraf razbucali ne bi mi puno značilo. Lakše mi je da kupim novi komplet šrafova sa ključem - što sam i uradio...
BTW, imate li da preporučite dobrog autolimara. Žena donjim desnik ćoškom zadnjeg branika svojski "poljubila" visoki ivičnjak prilikom isparkiravanja i ulubila ga (ne ivičnjak nego branik)
Rekao bih da je oko 3-4cm maksimalna ulubljenost na otrprilike 10x10cm oštećenoj površini. Može li se to srediti i koliko otprilike da očekujem da to košta? U pitanju je pežo 307.