Auto - radionica, potraznja delova

U gigatronu mi dali odmah drugi transmiter, ali i on se ponasa isto kao i prethodni...
Pretpostavljam da ja nesto pogresno radim?

Znaci namestim frekvenciju npr

87.5 na transmiteru i na radiu, radio prestane da susti i nista se ne cuje ni sa radia, slusalica na tel, ni sa usb-a.
Mislim da je samo problem u selekciji pesme?

Mozda je NN specijalizovan za nesto drugo?
Pa nismo svi sposobni za sve pa tako neko ima i fakultet ali mu nista u zivotu ne ide a neko pak ima osnovnu skolu i stvara.
Neki ljudi ne znaju da izmere ulje na autu ali zato su genijalci u programiranju-
Jel tako?
Kako se to odnosis prema clanovima foruma to je za medalju.
Tebi je svako glup i svako je papan a samo si ti pametan?:thumbdown:

Radiš, radiš, prošlo 7 dana a sad ti ide +45 dana servisa pod garancijom :lol:
Da si pametan ko što nisi, probao bi transmiter u jos nekom autu.
Baš me zanima ko tebi daje platu 600 evra a uskoro 1000.

Pa probao sam u drugom autu, isto je. Kakve veze ima auto, to je glupi punjac, transmiter svetli.
Kazem da je vrv problem u selekciji pesme ili nesto cak u USB-u...

Druga veca intervencija na BMW E46 318D 2002 :

Dovezao juce kola kod majstora da mi zameni spaner i suspleh, imao je sta da vidi...
Pre neki dan mi se upalila lampica za antifriz nakon sto mi je pauk digao auto, a dan pre toga sam drmnuo o lezeci odozdo dobro...
Ja nisam znao da je to lampica za antifriz nego sam mislio da je za klimu jer je pisalo da je za cooling system na web-u.

Antifriz je skroz iscureo, temperatura na indikatoru mi je bila dobra, vise u hladnom.
Podupirac dizne mi je izgoreo, gorivo je sikljalo tuda, termostat i neka da li spona ili nes tako treba da menja i to cekamo sada da mu stigne.
Podupirac je zamenio, spanere i one tockice sve je zamenio, mozda zamenimo i vodenu pumpu jer bi i to valjalo, tako da zamenom toga svega bih imao ceo taj deo nov.

Mene zanima najvise sada jesam li napravio veliko sranje motoru jer sam vozio sigurno bar 30tak kilometara bez antifriza?
Kako je temp skala ostala normalna iako sam vozio 30tak km bez antifriza?

Poslednja izmena:
Kakav danak neiskustvu ...

Jeste sistem za hladnjenje, ali za hladjenje motora, a ne hladjenje kabine.

Vrlo moguce da si sjebao, zavisi da li si vozio 30km odjednom ili iz vise voznji. To ces da vidis kad se dolije antifriz, da li ulazi vazduh u rashladni sistem, odnosno, da li je izgoreo dihtung glave, a steta moze i veca da bude, prati ulje i potrosnju istog. ...

Nema antifriza, senzor meri temperaturu antifriza, tj. rashladne tecnosti, posto nema antifriza, nema sta da izmeri, odnosno meri temperaturu vazduha u rashladnom sistemu ,,,,

Podupirac dizne, mislis na bakarnu podlosku?

Kakav danak neiskustvu ...

Jeste sistem za hladnjenje, ali za hladjenje motora, a ne hladjenje kabine.

Vrlo moguce da si sjebao, zavisi da li si vozio 30km odjednom ili iz vise voznji. To ces da vidis kad se dolije antifriz, da li ulazi vazduh u rashladni sistem, odnosno, da li je izgoreo dihtung glave, a steta moze i veca da bude, prati ulje i potrosnju istog. ...

Nema antifriza, senzor meri temperaturu antifriza, tj. rashladne tecnosti, posto nema antifriza, nema sta da izmeri, odnosno meri temperaturu vazduha u rashladnom sistemu ,,,,

Podupirac dizne, mislis na bakarnu podlosku?

Da podloska bakarna. Zamenio je... Iz 2 voznje 30km.
Mislis da je ona izgorela od temperature izazvane pregrevanjem nakon nestanka antifriza?
Mislim da se nije desilo nista od toga, rekao bi mi majstor da jeste :/ Taj termostat se treba menjati, verovatno je i on otisao od pregrevanja :O

Inace zasto sam najvise pomislio da je to lampica za klimu, zato jer kad sam ugasio grejanje u kolima, gasila se i ta lampica posle par minuta, zasto to?
A drugi dan mislim da se nije uopste gasila, ali nisam siguran.

Je l mogao pauk tu nesto da sjebe, jer cim sam usao tamo seo za kola, baf ta lampica je svetlela...

Poslednja izmena:
Zamena svih španera, kaiša (sem remenice koja je dobra), vodene pumpe, termostata, creva, montiranja šuspleha:
24500 dinara, svi delovi novi sem šuspleha koji je polovan i 30 evra je,
i ruke 50 evra.

Džaba, kaže da mi je faktički uradio veliki servis :)

Samo remenica, pk kaiš i još neki đavo nisu jer su dobri, ja mu rekao da menja sve što je dotrajalo...
Termostat je puko unutra kaže, zato mi nije prikazivao tačnu temp na instrument tabli.
Kaže da mi je ostalo verovatno antifriza unutra pa zato se nije napravila havarija, kaže da sam došao tačno kad treba :D
To mi drug inače

Poslednja izmena:

Back