Auto - radionica, potraznja delova

Ja u zivotu nisam koristio te upaljače u autu a pušač sam u životu nisam zapalio cigaru u autu to mi je odvratno. Bez rupa na sedištima i spaljene komandne table oko menjača :D

Ma meni samo za taj transmiter da ubacim treba :) Pusac nisam, niti dozvoljavam ikome da zapali cigaru. Ni u njemu ne verujem da je ikad iko pusio jer nema nigde znakova da jeste :) Mozda je bilo samo nekih drugih pusenja, if you know what i mean :D

Kupio FM Transmiter, ovaj: https://gigatronshop.com/fm_transmiteri/ms_industrial_tune_04_fm_transmiter-113803

stavim usb flash u njega, namestim frekvenciju npr 87.5 na radiu, namestim na njemu 87.5 i ništa se ne čuje?
Šta sam pogrešio, transmiter radi, vidi se frekvencija, radio prestane da šušti na toj frekvenciji, ali se ne čuje ništa i kada idem >> za next song, niš se ne dešava...

Na flešu su pesme u mp3 formatu.

- - - - - - - - - -

U upustvu ima samo šta za šta služi, nema step by step procedura kako namestiti. Probao sam i preko USB-a sa telefona, niš

Pesme na flešu nisu u folderu iako podržava listanje foldera

Na telefonu isto tako kao na radiju, kada namestim frekvenciju, na toj frekvenciji se ne čuje ništa, kao da pesma nije selektovana... Definitivno radio na tel i u kolima prepoznaje, ali se pesma ne pušta..
Na USB-u je lista pesama, i ovo se ponaša kao da pesma nije selektovana :/ Volume je na max 16 na transmiteru, čačkam ja play/pause, next/prev al nema reakcije...

Mislim da su ti uvalili neispravan transmiter, to se stalno radi kod nas dok kod nekoga ne zaglavi tj ne reklamira ga. Ja zato uvek dooobro pogledam dal je pakovanje otvarano i uređaj korišćen a to se vidi na kontaktnim površinama tipa vrh štekera ima sitne ogrebotinice itd. Sto puta sam nešto kupovao i da nisam odmah probao, otišao bih kuči sa neispravnim uređajem. A prodavac uvek ista ploča: Jao vi ste prvi koji se na to žali.

- - - - - - - - - -

Upravo u winwinu sam kupio tako nešto i kada sam reklamirao a oni da šalju na servis. Kada sam se izurlao dobro, ona prodavnica na terazijama, odmah su vratili pare.

Mislim da su ti uvalili neispravan transmiter, to se stalno radi kod nas dok kod nekoga ne zaglavi tj ne reklamira ga. Ja zato uvek dooobro pogledam dal je pakovanje otvarano i uređaj korišćen a to se vidi na kontaktnim površinama tipa vrh štekera ima sitne ogrebotinice itd. Sto puta sam nešto kupovao i da nisam odmah probao, otišao bih kuči sa neispravnim uređajem. A prodavac uvek ista ploča: Jao vi ste prvi koji se na to žali.

- - - - - - - - - -

Upravo u winwinu sam kupio tako nešto i kada sam reklamirao a oni da šalju na servis. Kada sam se izurlao dobro, ona prodavnica na terazijama, odmah su vratili pare.

A trebala bi po defaultu prvo pesma sa liste da krene ili?
Haos, imam garanciju 2 godine, 100% ću čekati na servis pa smaranja itd, lakše mi opet dati hiljadarku... Trebao sam uzeti onaj sa bluetooth opcijom, da mogu da se javim, al nije bilo u ovoj gigatron radnji, inače imam i u kolima to za bluetooth i da se javim, al ne emituje auto, verovatno nisam nešto podesio.

- - - - - - - - - -

Isto ko ovom liku se i meni dešava:

U roku od 7 dana imaš pravo da vratiš proizvod i tražiš novac nazad bez ikakvog objašnjavanja. Ukoliko si poručivao putem interneta, imaš pravo da u roku od 14 dana vratiš uređaj i tražiš pare nazad. Tako stoji po zakonu i nemoj slučajno da te navlače nekim servisom i ostalim trabunjarijama ljigavih prodavaca i šefova radnji (koji uglavnom nisu u radnji nego bleje okolo)

Ja kad sam počeo da urlam u radnji GDE JE ŠEF KAKO NIJE NA SVOM RADNOM MESTU" Polomiše se da izbroje pare :lol: A radnja se u sekundi ispraznila :lol:

- - - - - - - - - -

Taj ms je teeeško đubre, imao sam netbuk nov koji sam kupio u gigatronu i radio je (jedva) dve godine i dva dana pa crko :lol:

U roku od 7 dana imaš pravo da vratiš proizvod i tražiš novac nazad bez ikakvog objašnjavanja. Ukoliko si poručivao putem interneta, imaš pravo da u roku od 14 dana vratiš uređaj i tražiš pare nazad. Tako stoji po zakonu i nemoj slučajno da te navlače nekim servisom i ostalim trabunjarijama ljigavih prodavaca i šefova radnji (koji uglavnom nisu u radnji nego bleje okolo)

Ja kad sam počeo da urlam u radnji GDE JE ŠEF KAKO NIJE NA SVOM RADNOM MESTU" Polomiše se da izbroje pare :lol: A radnja se u sekundi ispraznila :lol:

- - - - - - - - - -

Taj ms je teeeško đubre, imao sam netbuk nov koji sam kupio u gigatronu i radio je (jedva) dve godine i dva dana pa crko :lol:
Nema brate, u ovoj Srbiji sve mora radikalno da se resava... Bukvalno svuda, dok ne pokazes mu*a gaze te, tako je jos od vrtica.

Mislis da je bolje da mi vrate lovu, a da uzmem neki drugi?

Normalno pare traži nazad vreme leti, nakupi se njima tog neispravnog đubreta pa može lako da se desi opet da ti daju neispravan. Odes brate mili na kupujemprodajem, nađeš radnju koja u bg prodaje te pizdarije, pitas dal moze da se odmah stavi i proba pa resen problem.

Kako to?
Da to nije reparirana roba a mario?
Tako i u svakoj prodavnici delova za automobile bude jel da?
Kupis novo a ono krs jel da mario?
Pa kako to mario ajde nam objasni?
Zar nije novo novo?
Po tebi jedino da idemo u Nemacku po originalne delove jel da?:hahaha:
Ej al cekaj pa i tamo ima repariranih delova.
U jbt pa citav svet su neki ljigavi prodavci koji samo cekaju da nekog zaebu!!!:hahaha:
To im je dusevna hrana i samo lupaju recke koliko su ih zaebali jel da mario?:rotf:

Back