Uspeo sam jedva
Treba vremena da se zagreje i onda sam morao da odvrcem malo da bi izvukao, sada ide lako. Da li je zapeklo ili je bilo slabo zagrejano.
Hvala svima

Hvala svima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja u zivotu nisam koristio te upaljače u autu a pušač sam u životu nisam zapalio cigaru u autu to mi je odvratno. Bez rupa na sedištima i spaljene komandne table oko menjača![]()
Jesi probao da promenis na radiu u kolima AM/FM npr? Probaj i npr da uhvatis tu frekvenciju na mobilnom telefonu, cisto da vidis da li transmiter emituje...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Mislim da su ti uvalili neispravan transmiter, to se stalno radi kod nas dok kod nekoga ne zaglavi tj ne reklamira ga. Ja zato uvek dooobro pogledam dal je pakovanje otvarano i uređaj korišćen a to se vidi na kontaktnim površinama tipa vrh štekera ima sitne ogrebotinice itd. Sto puta sam nešto kupovao i da nisam odmah probao, otišao bih kuči sa neispravnim uređajem. A prodavac uvek ista ploča: Jao vi ste prvi koji se na to žali.
- - - - - - - - - -
Upravo u winwinu sam kupio tako nešto i kada sam reklamirao a oni da šalju na servis. Kada sam se izurlao dobro, ona prodavnica na terazijama, odmah su vratili pare.
Ne treba da cekas servis, u roku od 8 dana mozes odmah da zamenis. Ja sam u Win win uzeo tastaturu, neko djubre, pola dugmica nije radilo, odneo posle dve nedelje, bila u servisu i uvazili mi reklamaciju.
Nema brate, u ovoj Srbiji sve mora radikalno da se resava... Bukvalno svuda, dok ne pokazes mu*a gaze te, tako je jos od vrtica.U roku od 7 dana imaš pravo da vratiš proizvod i tražiš novac nazad bez ikakvog objašnjavanja. Ukoliko si poručivao putem interneta, imaš pravo da u roku od 14 dana vratiš uređaj i tražiš pare nazad. Tako stoji po zakonu i nemoj slučajno da te navlače nekim servisom i ostalim trabunjarijama ljigavih prodavaca i šefova radnji (koji uglavnom nisu u radnji nego bleje okolo)
Ja kad sam počeo da urlam u radnji GDE JE ŠEF KAKO NIJE NA SVOM RADNOM MESTU" Polomiše se da izbroje pareA radnja se u sekundi ispraznila
- - - - - - - - - -
Taj ms je teeeško đubre, imao sam netbuk nov koji sam kupio u gigatronu i radio je (jedva) dve godine i dva dana pa crko![]()