Zdravo ljudi..... pre neki dan sam skontao da mi visi nesto ispod kola, kao neke krpe majku mu....i odem kod nekog majstora u komsiluku (u bg gde studiram, ne kod ovog kod kog idem redovno) i on mi isece to i kaze nije to nista ali problem je sto nemam ....i sad nastaje problem... on rece nesto kao slusne, slufne...ma nisam ga razumeo a jos ga pitao da mi ponovi.... uglavnom neki sredisnji deo zastite motora, kaze to mi neko skinuo pa nije vratio.... imate li vi predstavu sta mi je rekao i sta to treba da potrazim i koliko ce da me kosta, i mogu li to mozda da nabavim polovno pa da bude jeftinije....... i problem je sto ko zna od kada ja vozim bez toga, jer ja vozim ova kola oko godinu dana i niko ga nije dizao da bi mu to skinuo, a pre ga je cale terao kod onog dragana na detelinari.....a sad da mu ja to kazem ispao bi kriv kako god se okrene..... je li jako opasno voziti bez toga?
i da.... hteo bih da kupim dve nove gume za sto eura 175/70 r14. sta mi preporucujete?
sta mislite o ovoj
http://www.internet-prodaja-guma.com/auto-gume/tigar-175-70-r14-sigura-84t-27280 ?
Unapred zahvalan