Auto - radionica, potraznja delova

Pa skini ih i posveti pola sata tom problemu da te ne bi dalje zezao.Odvrnes sijalicu i malo je osmirglas blago nekom smirglom a zatim naprskas sa WD-om i zavrnes je i tako svaku ponaosob a obratis paznju na nit na onoj sa dva vlakna i ako vidis da je pocela da beli onda zameni sijalicu i potrudi se da uzmes neku kvalitetniju-Philips,Osram,Hella jer one sto ih je pravio neki Pera iz Futoga znaju da brzo zezaju.:D

Otisao ti je homokineticki zglob. To ti je izrazeno kod polukruznog okretanja pogotovo.Nemoj tako da je vozis jer moze da se raspe zglob i onda eto belaja.:dash:
A za auto te generacije ne bi trebalo da bude skup nov zglob.

Zvucis dosta sigurno. Da li mi savetujes da je uopste ne vozim? Jer ne mogu bas odmah otici to da resim. Taj zvuk cujem vec duze vreme. Rekao bih mozda par meseci, mada je malo vozim.

Zdravo ljudi..... pre neki dan sam skontao da mi visi nesto ispod kola, kao neke krpe majku mu....i odem kod nekog majstora u komsiluku (u bg gde studiram, ne kod ovog kod kog idem redovno) i on mi isece to i kaze nije to nista ali problem je sto nemam ....i sad nastaje problem... on rece nesto kao slusne, slufne...ma nisam ga razumeo a jos ga pitao da mi ponovi.... uglavnom neki sredisnji deo zastite motora, kaze to mi neko skinuo pa nije vratio.... imate li vi predstavu sta mi je rekao i sta to treba da potrazim i koliko ce da me kosta, i mogu li to mozda da nabavim polovno pa da bude jeftinije....... i problem je sto ko zna od kada ja vozim bez toga, jer ja vozim ova kola oko godinu dana i niko ga nije dizao da bi mu to skinuo, a pre ga je cale terao kod onog dragana na detelinari.....a sad da mu ja to kazem ispao bi kriv kako god se okrene..... je li jako opasno voziti bez toga?

i da.... hteo bih da kupim dve nove gume za sto eura 175/70 r14. sta mi preporucujete?

sta mislite o ovoj http://www.internet-prodaja-guma.com/auto-gume/tigar-175-70-r14-sigura-84t-27280 ?

Unapred zahvalan :)

Poslednja izmena:
Zdravo ljudi..... pre neki dan sam skontao da mi visi nesto ispod kola, kao neke krpe majku mu....i odem kod nekog majstora u komsiluku (u bg gde studiram, ne kod ovog kod kog idem redovno) i on mi isece to i kaze nije to nista ali problem je sto nemam ....i sad nastaje problem... on rece nesto kao slusne, slufne...ma nisam ga razumeo a jos ga pitao da mi ponovi.... uglavnom neki sredisnji deo zastite motora, kaze to mi neko skinuo pa nije vratio.... imate li vi predstavu sta mi je rekao i sta to treba da potrazim i koliko ce da me kosta, i mogu li to mozda da nabavim polovno pa da bude jeftinije....... i problem je sto ko zna od kada ja vozim bez toga, jer ja vozim ova kola oko godinu dana i niko ga nije dizao da bi mu to skinuo, a pre ga je cale terao kod onog dragana na detelinari.....a sad da mu ja to kazem ispao bi kriv kako god se okrene..... je li jako opasno voziti bez toga?

i da.... hteo bih da kupim dve nove gume za sto eura 175/70 r14. sta mi preporucujete?

sta mislite o ovoj http://www.internet-prodaja-guma.com/auto-gume/tigar-175-70-r14-sigura-84t-27280 ?

Unapred zahvalan :)

Da pogledamo u kristalnu kuglu ili da bacamo pasulj da bi smo saznali o kojem autu je rec i koje godiste i sl !? :dontunderstand::super:

U pitanju je astra G, ako se dobro secam. Sto se tice zastite, to ti je verovatno tzv. šus pleh, a u stvari, obicno je plastika. BIlo bi dobro da kupis, makar polovnu, proizvodjač je nju predvideo iz nekog razloga, nije slučajno tu.

E jeste, to je ... hvala ti :worth: ma kupicu ga samo nisam znao sta da trazim :) reci mi samo ima li jos neki naziv za to ? ovaj mi zvuci kao neki majstorski, ima li neki drugi zvanican ?

Imas neki savet za gume?

Poslednja izmena:
Interesuje me kada se mjenja zupčasti kaiš na Mazdi 2 proizvedena krajem 2003 godina sa benzinskim motorom od 1,4 kubika? Uputstvo mi je na njemačkom pa nerazumijem ništa. Prelazila je godišnje od 10000 - 12000 km što sam vidio iz servisne knjižice. Kupi sam je u njemačkoj i u perfektnom je stanju. Trenutno je na na kilometar satu 97 000 km.

Back