Auto - radionica, potraznja delova

Ja sam vrata mojih kola otkljucao kljucem i onda se, naravno, sve otkljucalo (centralna), ali se deslilo i sve ostalo kao kad pritisnem dugme na daljinskom. Znaci, ugasio se i fabricki alarm, lampica imobilajzera je zatreperila i lampica na cd plejeru se ugasila. Isto sve kao na dugme, tako da ako kazes da ima struje u kontakt bravi, mora da je onda ima i na bravama u vratima.

U bravi na vratima imas samo mikro prekidac, koji aktivira centralnu i iskljucuje alarm, PRIVREMENO deaktivira imobilajzer i automatski daje K znanju ECU da je auto otkljucan, ukoliko auto pokusas da upalis sa kljucem koji nije kodiran, imobilajzer se aktivira, a ako je fabricki alarm ugradjen i on se aktivira... Znaci za otkljucavanje vrata je potreban samo mehanicki kljuc, a za paljenje kljuc + ispravan kod....

ja ne.
juče skidah tapacirung tj oblogu na vratima sa fijeste, i nešto gledam sa zadnje strane kad sam skino... ima taj srednji deo sa nekim filcanim tapacirungom gde je i rukohvat. sa zadnje strane on je u tu ploču koja čini celinu kao zanitovan plastikom. Sad kad bi ja hteo da razdvojim kako bih presvukao taj veći okolni deo, morao bih da posečem te glave od plastike... kako posle da vratim nazad? da karabudž- topim plastiku na to i ponovo stvorim kao glavu oder was?
http://www.lyonssystemsserver.com/breakerpro/1060/1060-060511-173833-321-010-PTIMG.jpg

ko je razumeo razumeo je :lol:

U bravi na vratima imas samo mikro prekidac, koji aktivira centralnu i iskljucuje alarm, PRIVREMENO deaktivira imobilajzer i automatski daje K znanju ECU da je auto otkljucan, ukoliko auto pokusas da upalis sa kljucem koji nije kodiran, imobilajzer se aktivira, a ako je fabricki alarm ugradjen i on se aktivira... Znaci za otkljucavanje vrata je potreban samo mehanicki kljuc, a za paljenje kljuc + ispravan kod....

Fala na informacijama. Bas tako mi se ponasa auto, kako si opisao. Danas sam cackao.

Marine plywood je lako naci (recimo na Malti) i ima ga u raznim debljinama od 5 mm pa do 52 mm, slican je blazujci, mada smatram da je puno vise impregniran . . . dosta je lak za rad . . .#

Ako ne mozes da nadjes marine u Srbiji, onda potrazi u Pancevu Aircraft (Avionski) i on je takodje lakoradan . . .

ako kad oćeš da upališ, kreneš ključem a auto samo počne da rešeta tktktktktktktktktk da se čuje ko Hilti, šta je u pitanju? zamajac se ne vrti, čuje se da motor miruje.
meni to deluje kao da možda onaj aksijalno-pomični rotor u anlaseru nije izašao napolje već se vrti u prazno ili kao da preskače unazad(što je nemoguće budući da motor nije pokrenut).
nisam još išao da vidim, ovo je s telefona.

Back